Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Jatkuuko Bayernin hirmuvire? – Inter saa kovan haasteen Englannista

Robert Lewandowski kaatoi Borussia Dortmundin
AOP

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona kaksi mielenkiintoista ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelua, kun Itävallassa Red Bull Salzburg saa vastaansa Saksan suurseura Bayern Munchenin. Italiassa Milanossa San Sirolla Inter pelaa kotiottelun Liverpoolia vastaan. Keskiviikon otteluiden toiset osat pelataan tiistaina 8. maaliskuuta. Pudotuspelit käynnistyivät tiistaina kahdella ottelulla, kun PSG ja Manchester City ottivat voitot omista peleistään. 

San Sirolla Milanossa pelataan Interin ja Liverpoolin välinen ensimmäinen neljännesfinaalien osaottelu, kun joukkueet lyövät yhteen kello 22.00 alkaen. Inter selvitti tiensä jatkoon d-lohkon kakkosena heti Real Madridin jälkeen. Liverpool voitti oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä ennen Atletico Madridia. Liverpool vieraili San Sirolla alkulohkon päätöskamppailussa, kun joukkue kaatoi AC Milanin 2-1 -lukemin.

Inter tulee tärkeään Mestarien liigan kamppailuun vierastasapeli Napolista alla. Inter on viimeksi voittanut Serie A’ssa ottelun tammikuussa, kun joukkue kaatoi kotonaan Venezian 2-1 -lukemin. Tämän jälkeen joukkue on kokenut edellisen ottelun tasapelin lisäksi tappion AC Milanille. Inter on Italian pääsarjassa toisena pisteen AC Milania perässä pelin vähemmän pelanneena.

Liverpool on voittanut kuusi edellistä kamppailua kaikki kilpailut huomioiden. Englannin Valioliigassa joukkue on hävinnyt viimeksi joulukuun lopulla Leicesterin vieraana. Tämän jälkeen joukkue on ottanut kolme voittoa ja pelannut yhden tasapelin. Viime viikon otteluissa Jurgen Kloppin miehistö nollasi sekä Burnleyn, että Leicesterin.

RB Salzburgilla paljon tehtävää

Itävallassa alkava ottelupari RB Salzburgin ja Bayern Munchenin välillä on huomattavasti keskiviikon toista otteluparia epätasaisempi. RB Salzburgilla kävi loistava onni Mestarien liigan lohkoarvonnoissa ja lopulta joukkue selvisi jatkoon g-lohkosta, jonka voitti Lille. Sevilla ja Wolfsburg olivat lohkon kaksi muuta seuraa, joista Sevilla jatkoi matkaansa Eurooppaliigassa. Bayern Munchen oli omassa lohkossaan täysin ylivertainen voittamalla kaikki kuusi otteluaan.

RB Salzburg johtaa Itävallan Bundesliigaa ylivoimaisesti 19 ottelun jälkeen kahdeksan pisteen erolla Wolfsbergeriin. Kotimaan sarjassa joukkue on kärsinyt viimeksi tappion marraskuussa. Maan koronatoimien takia sarja oli tauolla hetken aikaa vuoden vaihteen molemmin puolin.

Bayernin johto Saksan Bundesliigassa on kuusi pistettä Borussia Dortmundiin. Joukkue koki ruman tappion viikonloppuna Bochumia vastaan, joka oli kotikentällään hurjan avausjakson voimin 4-2 -lukemin parempi. Ennen rökäletappiota Bayern oli voittanut yhdeksästä ottelusta kahdeksan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga