Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Ranskalaistähti ratkaisi huippuottelun Mestarien liigassa – City oli Portugalissa omaa luokkaansa

Kylian Mbappe
AOP

Mestarien liigan pudotuspelikierros käynnistyi tiistaina kahdella ottelulla, kun Portugalissa Sporting kohtasi Manchester Cityn ja Pariisissa PSG pelasi Espanjan suurseura Real Madridia vastaan. Lissabonissa peli ratkesi hyvissä ajoin, mutta Pariisissa odotettiin ratkaisua aivan viimeisille sekunneille saakka.

Mestarien liigan pudotuspelikierros lähti käyntiin kahden hyvin erilaisen ottelun voimin. Portugalissa Sporting Lissabon pelasi Manchester Cityä vastaan ja taipui jo ensimmäisen jakson aikana tylyin 5-0 -lukemin. City ratkaisi pelin ensimmäisellä jaksolla takoen neljä kertaa pallon maaliin. Toisella jaksolla City lisäsi johtoaan yhdellä maalilla.

Pep Guardiolan valmentaman joukkueen maaleista ottelussa vastasi Bernardo Silva kahdella osumalla, Phil Foden, Riyad Mahrez ja Raheem Sterling. Silvalla oli mahdollisuus toisella jaksolla sinetöidä hattutemppu, mutta maali hylättiin VAR-tuomion jälkeen paitsiona.

Kylian Mbappe ratkaisi voiton PSG:lle

PSG otti hienon 1-0 -voiton Real Madridista Kylian Mbappen iskemällä maalilla toisen jakson neljännellä lisäaikaminuutilla. Ranskalaistähti sai pallon Neymarin loistavasta syötöstä rangaistusalueen sisällä ja iski pallon Thibault Courtoisin puikoista verkonperukoille.

PSG:llä oli loistava mahdollisuus toisella jaksolla reilun tunnin jälkeen siirtyä johtoon, kun argentiinalaistähti Lionel Messi pääsi yrittämään maalintekoa rangaistuspotkusta, mutta sijoitus alakulmaan päätyi loistavasti aavistaneen belgialaismaalivahti Courtoisin käsiin.

Pariisilaisjoukkue hallitsi ottelua maalintekopaikkojen ja laukausten puolesta, joten voitto oli ansaittu. 1-0 -voitto oli pieni pettymys, sillä Santiago Bernabeulla Real Madrille riittää pelkästään voitto jatkopaikkaan.

Tiistain ottelut Mestarien liigassa

Sporting Lissabon vs. Manchester City 0-5
PSG vs. Real Madrid 1-0

Keskiviikon ottelut Mestarien liigassa

22.00 Inter vs. Liverpool
22.00 RB Salzburg vs. Bayern Munchen

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga