Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa lähellä kaikkien aikojen yllätys – ranskalaishyökkääjän maali pelasti suurseuran häpeältä!

Siirtyykö Coman Valioliigaan
AOP

Mestarien liigassa pelattiin kaksi mielenkiintoista ottelua keskiviikko-iltana. Maaleilla ei kuitenkaan juhlittu, sillä sekä Milanossa, että Salzburgissa pelatuissa otteluissa tehtiin yhteensä neljä maalia.

Itävallassa Salzburgissa Red Bull Salzburg oli lähellä jättiyllätystä avausjaksolla syntyneellä Junior Adamun maalilla. RB Salzburgin 1-0 -johto ei kuitenkaan kestänyt loppuun, sillä Saksan suurseuran ranskalaishyökkääjä Kingsley Coman tasoitti ottelun 1-1’n 90. peliminuutilla ja nämä jäivät lopulta  loppulukemiksi.

Salzburgissa pelatussa ottelussa vierasjoukkue on hallitsevampi osapuoli luonnollisesti ja Bayern saikin luotua useita maalintekopaikkoja kotijoukkueen maalille. Lopulta palkinto odotti ottelun loppuminuuteilla eikä voittomaalikaan kaukana ollut.

Bayern jatkaa kauttaan sunnuntaina Saksan Bundesliigassa Greuther Furthia vastaan. RB Salzburg pelaa Itävallan Bundesliigassa kärkiottelussa sunnuntaina sarjakakkosta Wolfsbergeriä vastaan.

Liverpool nappasi voiton Milanosta

Milanossa Inter ja Liverpool pelasivat ensimmäisen osan neljännesfinaalien otteluista. Liverpool oli ottelussa odotetusti vahvempi ja voitti pelin 2-0 -lukemin. Ottelun kaikki maalit nähtiin vasta toisen jakson loppupuolella, kun vartti ennen täyttä aikaa brasilialaishyökkääjä Roberto Firmino iski vieraat edelle ja kahdeksan minuuttia tästä Mo Salah naulasi loppulukemat.

Kuten Salzburgin ottelussa, oli Milanossakin pelatussa ottelussa pitkälti sama kaava. Liverpool hallitsi kenttätapahtumia luoden ison kasan maalintekopaikkoja, mutta palkinto kovasta yrityksestä palkittiin vasta toisen jakson loppupuolella.

Interin kausi jatkuu 20. päivä Italian Serie A:ssa kotiottelulla Sassuoloa vastaan. Liverpool pelaa seuraavan ottelun lauantaina, kun joukkue pelaa Anfieldilla Valioliigaa Norwichia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga