Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Cristiano Ronaldon siirtohuhut vankistuvat entisestään

Cristiano Ronaldo hyökkääjä Portugali
AOP

Vaikka tammikuun siirtoikkuna on jo sulkeutunut, kesän siirtoikkunan spekulaatiot pyörivät villeinä. Yksi kuumimmista huhujen kohteista on Manchester Unitedin Christiano Ronaldo, joka on tietojen mukaan tyytymätön tilanteeseensa Luoteis-Englannissa.

Englantilainen jalkapallomedia 90min on ruokkinut portugalilaistähti Christiano Ronaldon siirtohuhumyllyä kertomalla uutta tietoa hyökkääjän tulevaisuudensuunnitelmista.

37-vuotias Ronaldo palasi Manchester Unitediin viime kesänä 12 vuoden poissaolon jälkeen. Moni muukin huippuseura oli Juventuksen jättäneen portugalilaisen perässä, muun muassa Manchester City.

Ronaldo kertoi siirtonsa yhteydessä aikovansa tähdätä Unitedin kanssa kohti suuria saavutuksia, mutta manchesterilaisten kausi ei ole ollut aivan odotusten mukainen. Ronaldo on kyllä heiluttanut maaliverkkoja tuttuun tapaan osuttuaan 15 kertaa 23 ottelussa. United on kuitenkin tippunut kaikista cup- ja kansainvälisistä kilpailuistaan ja Valioliigassakaan sijoitus ei ole sitä, mitä toivottiin.

Mediatietojen mukaan Ronaldon agentti Jorge Mendes on esittänyt tiedusteluja ympäri maailmaa. Ronaldoa ollaan kovasti huhuttu ranskalaiseen PSG:hen, jossa hän pääsisi huippusarjan huippujoukkueeseen. Mutkia matkassa tuo kuitenkin se, että kuten aiemmin kirjoitimmekin, PSG:n argentiinalaistähti Leo Messi ei ole innostunut Ronaldon mahdollisesta saapumisesta.

90minin tietojen mukaan PSG:n omistaja, qatarilainen sijoitusyhtiö Qatar Sports Investments, haluaa vahvistaa statustaan jalkapallopiireissä ennen myöhemmin tänä vuonna Qatarissa järjestettäviä miesten MM-kisoja ja Ronaldon hankinta olisi osa tätä suunnitelmaa.

Merkittävinä osatekijöinä Ronaldon PSG-siirtohuhujen taustalla ovat myös ranskalaistähti Kylian Mbappén mahdollinen siirto Real Madridiin tulevana kesänä sekä ranskalaismanageri Zinedine Zidanen huhuttu siirto PSG:n peräsimeen. Ronaldon lasketaan korvaavan Mbappé ja Zidane ja Ronaldo ovat puolestaan hyvin läheisissä väleissä.

– Rakastan työskentelyä Zidanen kanssa. Rakastan hänen persoonaansa, Ronaldo ylisti Zidanea aiemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat