Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa Chelsea suurena suosikkina otteluun – Koskeeko tähtihyökkääjä palloon tällä kertaa?

Romelu Lukaku
AOP

Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen neljä viimeistä ottelua pelataan tällä viikolla. Tiistaina näistä on vuorossa kaksi ensimmäistä, kun Chelsea isännöi Lontoossa Ranskan suurseura Lilleä. Espanjassa Villarreal saa vieraita Italiasta, kun Juventus saapuu kylään. Englannissa pelattava ottelu voi olla selvä yksipuolinen näytös, mutta Espanjassa voidaan nähdä tiukkakin vääntö.

Mestarien liigan pudotuspelit lähtivät viikko sitten vauhdilla käyntiin, kun neljä ensimmäistä paria pelasivat ensimmäiset osaottelunsa. Tänään kahdeksasta pudotuspeliparista vuorossa ovat kaksi seuraavaa, kun Chelsea kohtaa kotonaan Stamford Bridgellä Lillen ja Espanjassa Villarreal saa haasteen Juventukselta.

Chelsea lähtee Valioliigan kärkipään seurana ja hallitsevana Mestarien liigan voittajana otteluun Lilleä vastaan suurena suosikkina. Chelsea oli alkulohkovaiheessa toinen Juventuksen jälkeen. Valioliigassa joukkue on tällä hetkellä kolmantena ja kahden ottelun voittoputkessa.

Viikonloppuna Chelsea kaatoi vieraissa Crystal Palacen 1-0 -lukemin ja huvitusta ottelussa aiheutti se, että belgialaiskärki Romelu Lukaku koski palloon vain seitsemän kertaa.

– Data on esillä ja kertoo varmoja lukemia sekä karua tilastoa tästä. Lukaku ei ollut pelin sisällä ja se ei ole sitä, mitä me haluamme tai Lukaku haluaa. Meidän täytyy saada hänet peliin mukaan paremmin. Nyt ei ole aika naureskella asialle, kommentoi valmentaja Thomas Tuchel kärkensä pelaamista Sky Sportsille.

Mielenkiintoista onkin nähdä tiistain ottelussa kuinka nopeasti Lukaku saa seitsemän kosketusta palloon täyteen.

Lille on tällä hetkellä Ranskan pääsarjassa vasta sijalla 11. Piste-eroa Mestarien liigan karsintapaikkaan on yhdeksän pistettä.

Juventuksella loukkaantumishuolia

Villarreal kohtaa omassa pudotuspeliottelussaan Juventuksen. Villarreal jäi omassa f-lohkossaan toiseksi Manchester Unitedin jälkeen.

Espanjalaisjoukkueen kausi La Ligassa on ollut tähän mennessä menestyksekäs. Seura on sarjassa kuudennella sijalla ja eroa neljättä sijaa hallussaan pitävään FC Barcelonaan on vain kolme pistettä.

Juventuksen kausi on ollut normaalia vaikeampi. Joukkue on Italian Serie A:ssa vasta neljäntenä ja ero kärkipaikkaa pitävään AC Milaniin on yhdeksän pistettä. Tällä hetkellä joukkue kärsii kaikenlisäksi pahoista loukkaantumisista, kun Daniele Rugani, Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini ja Federico Chiesa ovat poissa joukkueen vahvuudesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga