Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

PSG taistelee supertähdestään – “Hänestä tulisi historian parhaiten palkattu pelaaja”

Kylian Mbappe
AOP

Ranskan liigan suurseura PSG on tekemässä kovaa peliliikettä supertähtensä kanssa. Kylian Mbappe on tällä hetkellä suurten siirtohuhujen kohteena, kun Real Madridin tiedetään olevan yhden maailman parhaimman pelaajan kintereillä.

PSG on espanjalaislehti Marcan mukaan lyömässä todella kovaa vastatarjousta Kylian Mbappen pöydälle. Mbappen on jo pitkään huhuttu siirtyvän Real Madridiin ensi kaudeksi, mutta Ranskan suurseura ei ole tähteään päästämässä helpolla uuteen osoitteeseen.

PSG on Marcan mukaan tarjonnut 23-vuotiaalle tähtihyökkääjälle miljoonan euron viikkopalkkaa, jonka myötä hänestä tulisi historian parhaiten palkattu pelaaja jalkapallokentillä.

PSG:n urheilujohtaja Leonardo kertoi, että Mbappen puoli hylkäsi todella kovan tarjouksen viime vuoden puolella, mutta ranskalaisjoukkue on edelleen tekemässä isoa iskua pitääkseen Mbappen joukkueen riveissä.

Vaikka ranskalaistähti lähtisikin, niin PSG:n hyökkäys pysyy siitäkin huolimatta erittäin vahvana. Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi on ranskalaisjoukkue tiukasti portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldon perässä. Ronaldon saapuessa Pariisiin löytyisi joukkueesta samaan aikaan brassitähti Neymar, Argentiinan Lionel Messi ja Ronaldo.

PSG johtaa tällä hetkellä Ligue 1’stä hurjalla 13 pisteen erolla ennen Marseillea. Nizza on kolmantena 42 pisteessä ja yllätysjoukkue Strasbourg neljäntenä. Mbappen kasvattiseura Monacon on sarjassa kuude 37 pisteen kanssa.

Ranskalaisseura pelaa Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella nimenomaan Real Madria vastaan ja Mbappe iski voittomaalin tiistaina pelatussa ensimmäisessä osassa, kun PSG oli 1-0 -lukemin vahvempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut