Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Pelaajalegenda Wayne Rooney sai varoituksen kommenteistaan: “Asia on suljettu ja olen tyytyväinen siitä”

Wayne Rooney on kohun keskellä
AOP

Pelaajalegenda ja manageri Wayne Rooney on kertonut saaneensa Englannin jalkapalloliitolta FA:lta varoituksen sen jälkeen, kun hän sanoi haastattelussa halunneensa vahingoittaa Chelsean pelaajaa vuonna 2006.

Derbyn manageri Wayne Rooney kertoo saaneensa varoituksen Englannin jalkapalloliitolta FA:lta tunnustettuaan haastattelussa, että hän vaihtoi nappulakenkiensä nastat pitkiin metallinastoihin ennen Manchester Unitedin ottelua Chelseaaa vastaan huhtikuussa 2006 tarkoituksenaan satuttaa jotakuta.

FA oli pyytänyt kommentteja pelaajalegenda Rooneylta aiemmin helmikuussa Mail on Sunday -lehdessä julkaistun haastattelun jälkeen. Rooney sanoi, että FA pyysi kommentti hänen kommenteistaan, ja hän on sittemmin vastannut. Rooney lisäsi, että FA varoitti häntä hänen tulevasta käytöksestään. Rooney myös sanoi, että hänen osaltaan asia on nyt suljettu.

– Tietenkin annoin vastaukseni FA:lle, he ovat antaneet minulle varoituksen ja siinä kaikki, asia on suljettu, jotta voimme siirtyä eteenpäin.

– Se on mitä se on. FA:lle on ilmeisesti raportoitu, ja heidän on täytynyt tutkia sitä. Sain varoituksen. Siinä kaikki, se on tehty, jatketaan. Asia on suljettu ja olen tyytyväinen siitä, englantilainen kommentoi.

Kohuhaastattelu aiheutti paljon kalabaliikkia

Mail on Sunday -lehden haastattelussa Rooney sanoi vaihtaneensa nappulakenkien nastansa pitkiksi metallinastoiksi ennen Chelsea-ottelua tarkoituksenaan satuttaa jotakuta.

– Sitä peliä varten vaihdoin ne isoihin, pitkiin metallisiin nastoihin – maksimipituuksisiin, jotka sinulla voi olla, koska halusin yrittää satuttaa jotakuta, yrittää vahingoittaa jotakuta.

Taustalla oli myös kaunaa.

– Tiesin, että he voittaisivat sen pelin. Pystyin tuntemaan, että he olivat parempi joukkue siihen aikaan, joten vaihdoin nastojani. Nastat olivat laillisia, mutta ajatellen, jos siellä on kamppailutilanne, tiesin, että haluaisin mennä siihen kunnolla. Niin itse asiassa teinkin.

John Terry poistui stadionilta kainalosauvoilla. Jätin reiän hänen jalkaansa ja sitten signeerasin paitani hänelle pelin jälkeen. Muutamaa viikkoa myöhemmin lähetin sen hänelle ja pyysin nastani takaisin, Rooney kertasi.

Syy-seuraussuhteesta ei jäänyt epäselvyyttä.

– Jos katsot taaksepäin, kun he juhlivat, JT on saanut kainalosauvat tuon kamppailutilanteen johdosta.

Terry itse nauroi Rooneyn tunnustukselle Twitter-julkaisussaan.

– @WayneRooney onko tämä se, kun jätit nastasi jalkaani?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat