Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Haka hankki kovan CV:n omistavan skottihyökkääjän

Lee Erwin hyökkääjä Haka

Veikkausliiga-joukkue FC Haka ja hyökkääjä Lee Erwin ovat tehneet yksivuotisen sopimuksen. 27 -vuotias skotlantilainen siirtyy Valkeakoskelle Skotlannin Valioliigan St. Mirrenistä.

Hyökkääjä Lee Erwinillä on mittava kokemus kovista eurooppalaissarjoista. Mies on pelannut Skotlannissa Valioliigaa Motherwellissä, Kilmarnockissa, Ross Countyssä ja St. Mirrenissä sekä Ykkösliigaa Arbroathissa. Englannissa mies on pelannut Championshipiä Leedsissä sekä Ykkösliigaa Buryssä ja Oldhamissa. Lisäksi Irwin pelasi yhden kauden Iranin pääsarjaa Tractorin joukkueessa.

Kokemusta löytyy myös Skotlannin juniorimaajoukkueista kaikkiaan kymmenen ottelun verran, joissa mies on onnistunut kertaalleen maalinteossa. Tällä kaudella mies on pelannut St. Mirrenissä yhteensä seitsemän ottelua ja maalannut kertaalleen.

– Hän täyttää kaikki profiilihyökkääjän vaatimukset ja olen tosi iloinen että me onnistuttiin saamaan sopimus maaliin asti, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi.

– Lee on parhaassa iässä ja kuitenkin kokoajan ollut St. Mirrenin joukkueessa Skotlannin Valioliigassa, joten pelikunto ja sopeutuminen varmasti kunnossa. Mahtava homma, että hän päätti siirtyä meille ja näki Hakan hyvänä askeleena uralleen.

Erwinin tasoisen hyökkääjän saaminen ei ole mikään itsestäänselvyys ja Tainio jakaakin kiitosta Hakan onnistuneelle pelaajarekrytoinnille. Päävalmentaja myös muistuttaa, että tämän tason pelaajan saamisen vaativan moneen asian onnistumista.

– Meillä on seurassa loistava kontaktiverkosto, jota olemme alkaneet hyödyntämään ja sitä kautta tämmöiset siirrot ovat mahdollisia.

Erwin saapui Suomeen ja Valkeakoskelle keskiviikkona iltapäivällä. 188-senttinen skotti on innoissaan tulevasta.

– Tämä on uusi haaste, mitä odotan innoissani!

Mies nostaa myös esiin kunnioituksen Tainiota kohtaan, eikä malta odottaa, että pääsee pelaamaan entisen huippupelaajan kanssa.

– Hän on pelannut korkeimmalla tasolla ja se on jotain, mitä jokainen pelaaja kunnioittaa. Nyt hän on valmentajana ja odotan todella, että pääsen pelaamaan hänen alaisuudessaan.

Veikkausliiga ei ole pelaajalle entuudestaan kovin tuttu, mutta on kuitenkin kuullut jotakin uudesta sarjastaan.

– Kuulin sen olevan tekninen ja että täällä pidetään pelaavasta jalkapallosta. On kiva päästä kokeilemaan jotain uudenlaista.

– Olen itse fyysinen, pitkä hyökkääjä ja pystyn suojaamaan palloa. Toivottavasti saan tuotua panokseni myös maalien merkeissä!

Hakan mukaan tämän sopimuksen myötä joukkue on nyt valmis Veikkausliiga-kauteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat