Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Nyt on kova päätös! – Saksalaisseura hylkää pääsponsorin Venäjän iskujen takia

Schalke 04 pelaaja
AOP

Saksassa Bundesliiga kakkosessa pelaava Schalke 04 on tehnyt kovan päätöksen Venäjän Ukrainaan tekemien sotatoimien takia. Schalke 04 tiedotti torstaina poistavansa pääsponsorin logon paidastaan.

Kaikille suomalaisillekin jalkapallofaneille tuttu Schalke 04 on tehnyt kovan ratkaisun Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Bundesliiga kakkosessa. Schalke 04 tiedotti sosiaalisenmedian Twitter-kanavassaan, että pääsponsori GAZPROM:n logo poistuu paidasta ja tilalle tulee yksinkertaisesti seuran nimi.

GAZPROM on venäläinen maakaasu- ja öljykonserni sekä samalla koko maan suurin yhtiö. Samalla yhtiö on maailman suurin maakaasun tuottaja. Venäjän valtio omistaa yrityksestä enemmistöosuuden. GAZPROM on toiminut myös UEFA:n Mestarien liigan pääsponsorina sekä Pietarin Zenitin päätukijana jalkapallossa.

Suomalaisille jalkapalloseura Schalke 04 on tuttu 2010-luvun taitteesta, kun joukkue kohtasi Helsingin Jalkapalloklubin eurokentillä. Helsingissä HJK oli parempi Teemu Pukin maaleilla 2-0 -lukemin, mutta Saksassa Schalke oli ylivoimainen isäntä.

Schalke 04 pelaa tällä hetkellä todella Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla on pitää hallussaan sijaa viisi. Schalke 04 tippui täksi kaudeksi kakkoseen vietettyään useamman kauden Bundesliigassa. Saksan mestaruuden jalkapallossa joukkue on voittanut viimeksi vuonna 1958.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga