Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Skotlannissa mittava vedonlyöntiskandaali! – Yhteensä 14 ihmistä tutkittavana

Dougie Imrie manageri Greenock Morton
AOP

Skotlannissa on paljastunut mittava vedonlyöntiskandaali. Yhteensä 14 eri pelaajaa ja toimihenkilöä on ollut kuultavana skandaalin tiimoilta.

Tunnetuin vedonlyöntirikkomuksista kiinni jäänyt henkilö on Skotlannin Mestaruussarjassa pelaavan Greenock Mortonin manageri Dougie Imrie. Imrie on nyt saanut yhteensä kymmenen ottelun toimitsijakiellon, joista neljä peliä on ehdollisena ensi kauden loppuun asti.

Syytteet liittyvät vuosien 2011 ja 2019 välisiin tapahtumiin. Yhteensä 13 muuta pelaajaa ja toimihenkilöä tutkitaan väitetyistä rahapelirikoksista.

Imrien työnantaja Greenock Morton julkaisi perjantaina tiedotteen tilanteesta.

– Greenock Morton voi tänään vahvistaa, että joukkueen edustusjoukkueen manageri Imrie on saanut kymmenen ottelun toimitsijakiellon (kuusi näistä on voimassa välittömästi ja muut neljä ehdollisena ensi kauden loppuun asti) tämänpäiväisen kuulemisen jälkeen.

– Seura on pyytänyt paneelilta täydellistä selvitystä päätöksensä syistä. Selvityksen saatuaan seura keskustelee Dougien kanssa mahdollisuudesta valittaa tästä päätöksestä. Emme kommentoi tässä vaiheessa enempää, mutta seuran hallitus haluaa vahvistaa tukensa Dougielle tässä prosessissa, seuran tiedotteessa kerrottiin.

Muita skandaaliin sotkeutuneita henkilöitä ovat mediatietojen mukaan Cove Rangersin apulaismanageri Gordon Young, Threave Roversin Bryan Gilfillan, Deveronvalen laitahyökkääjä Robert Scott ja Arbroathin Gavin Swankie. Young on saanut saman rangaistuksen kuin Imrie, joten hän kärsii välittömästi kuuden ottelun pelikiellon ja neljän ottelun pelikiellon ehdollisena kauden 2022-23 loppuun asti.

Swankie ja Scott ovat molemmat saaneet kahdeksan pelin pelikiellon, joista neljä on ehdollisena, ja Gilfillan kuuden pelin pelikiellon ja kolmen ottelun ehdollisen pelikiellon.

Lisäksi yhdeksän pelaajan tapauksia on ollaan tutkimassa Skotlannin jalkapalloliiton SFA:n vedonlyöntisääntöjen rikkomisen vuoksi. He ovat Elgin Cityn Thomas McHale, Matthew Cooper, Darryl McHardy, Conor O’Keefe ja Aiden Sopel, Invernessin Shane Sutherland, Stirling Albionin Rabin Omar, Albion Roversin James McGowan ja Strathspey Thistlen Ashley Ballam.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat