Seuraa meitä:

Valioliiga

Teemu Pukki mahdottoman paikan edessä lauantaina – Valioliigassa yhteensä kahdeksan ottelua!

Teemu Pukki
AOP

Valioliigassa pelataan yllättävän iso kierros lauantaina, kun luvassa on kahdeksan ottelua. Läpi kauden on otteluita ollut enemmän tai vähemmän siirrettynä, joten lukuisien otteluiden samaan aikaan pelaaminen on jäänyt vähiin. Lauanataina on luvassa kaksi äärimmäisen mielenkiintoista ottelua.

Teemu Pukki joutuu joukkueensa Norwichin kanssa kovaan testiin, kun joukkue matkaa Valioliigan voitosta edelleenkin taistelevan Liverpoolin vieraaksi.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aiemmin, kun Valioliigan avauskierroksella ja Englannin Liigacupin neljännesfinaalissa Liverpool oli kummassakin 3-0 -lukemin parempi.

Molemmat ottelut pelattiin kaikenlisäksi Norwichin kotikentällä. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella vielä tämän lauantainkin ottelun jälkeen kertaalleen, kun Norwich saapuu uudestaan Anfieldille Englannin FA Cupin neljännesfinaaliotteluun maaliskuun alussa.

Liverpool haki viikolla vierasvoiton Interistä Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, mutta silti joukkueen iskukyky on huippuluokkaa.

Sarjakärki saa haasteen Antonio Conten valmentamalta miehistöltä

Lauantain ottelut päättää Valioliigaa 25 ottelun jälkeen johtavan Manchester Cityn ja Tottenhamin välinen ottelu. Citylla on ennen lauantaita yksi peli enemmän pelattuna toisena olevaan Liverpooliin verrattuna, mutta piste-eroa on yhdeksän pistettä.

Tottenham on sarjassa kahdeksantena ja Antonio Conten valmentama joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen Valioliigassa. Näistä tappioista ensimmäinen oli hyväksyttävä, kun se tuli Chelseaa vastaan vieraissa, mutta kaksi edellistä ottelua ovat kääntyneet kotistadionilla tappioon Wolvesille ja Southamptonille.

Tottenham on onnistunut tuottamaan Citylle harmaita hiuksia tällä kaudella aiemmin, sillä joukkueet kohtasivat toisensa sarjan avauskierroksella. Tuolloin Hotspur oli parempi 1-0 -lukemin Heung-Min Sonin maalilla. Kaksi edellistä Manchesterissa pelattua ottelua City on voittanut ja viimeksi Tottenham on juhlinut voittoa Etihadilla vuonna 2016.

City haki viikolla aiemmin tyylikkään 5-0 -voiton Lissabonista Sportingin vieraista Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Lauantain ottelut Valioliigassa

14.30 West Ham vs. Newcastle
17.00 Arsenal vs. Brentford
17.00 Aston Villa vs. Wolves
17.00 Brighton vs. Burnley
17.00 Crystal Palace vs. Chelsea
17.00 Liverpool vs. Norwich
17.00 Southampton vs. Everton
19.30 Manchester City vs. Tottenham

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga