Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham hurjan taiston jälkeen voittoon – Norwichilla vaikea vieraspeli

Tottenham 19.2.2022

Valioliigassa kahdeksan ottelun lauantai on saatu päätökseen, kun Manchester Cityn ja Tottenhamin välinen päivän päättänyt ottelu on saatettu maaliin. Kierroksella nähtiin mielenkiintoisia otteluja ja tuloksia.

Valioliigakierroksen suurimmasta yllätyksestä vastasi Tottenham Hotspur, joka onnistui päivän päättäneessä ottelussa kaatamaan sarjakärki Manchester Cityn 3-2 -lukemin vieraissa. Hurjassa ottelussa ratkaisijaksi nousi lisäajalla Harry Kane, joka teki ottelussa kaksi vieraiden maalia. Kane ratkaisi ottelun lopulta toisen jakson lisäajalla.

Ottelussa avausjaksolla nähtiin kaksi maalia, kun ruotsalaisnuorukainen Dejan Kulusevski vei vieraat neljän minuutin jälkeen johtoon. Ilkay Gundogan tasoitti pelin reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Toista jaksoa kerettiin pelaamaan noin vartti ennen kuin Kane vei illan ensimmäisellään Tottenhamin johtoon. Kane iski pallon toistamiseen Edersonin selän taakse 73. minuutilla, mutta maali hylättiin VAR-tuomion jälkeen paitsiona.

City sai kovan paineen päätteeksi palkinnon rangaistuspotkusta, kun Riyad Mahrez naulasi 92. peliminuutilla pelin tasoihin. Tästä Antonio Conten valmentama miehistö ei kuitenkaan lannistunut vaan Kane naulasi 95. peliminuutilla vieraat voittoon.

Valioliigan kärkitaistelu pysyi tiukkana, kun Liverpool onnistui ottamaan omassa pelissään 3-1 -voiton Norwichista. Norwich siirtyi ottelussa ensin johtoon toisen jakson alussa Milot Rashican osummalla, mutta Sanio Manen, Mo Salahin ja Luis Diazin maaleilla kotijoukkue otti voiton.

Ero nyt Liverpoolin ja Cityn välillä kuusi pistettä. Liverpoolilla on kaiken lisäksi yksi peli vielä vähemmän pelattuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga