Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United valmistelemassa käsittämättömän ylihintaista tarjousta Valioliiga-tähdestä

Declan Rice
AOP

Valioliigan Manchester United käytti viime kesänä suuret summat pelaajasiirtoihin, mutta jäi tyhjin käsin tammikuun siirtoikkunassa. Nyt manchesterilaisseura valmistelee suuria siirtoja kesälle ja siirtosummat huitelevat taas pilvissä.

Manchester Unitedin keskikenttä- ja hyökkäyspään pelaajissa on käymässä mediatietojen mukaan kova kato kauden jälkeen, kun niin Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard kuin Edinson Cavanikin ovat vaihtamassa maisemaa.

Yksi mediatietojen mukaan vahva sisääntulijaehdokas keskikentälle on West Hamin 23-vuotias englantilainen keskikenttäpelaaja Declan Rice. Ricen hankintaa puolustaa myös miehen monikäyttöisyys, sillä hän pystyy pelaamaan myös puolustuslinjassa.

Se, mikä tekee Ricen hankinta-aikeesta käsittämättömän, on Unitedin aikoma hankintahinta. United on mediatietojen mukaan valmistelemassa 80 miljoonan punnan tarjousta, joka on aivan poskettoman suuri summa nuoresta pelaajasta. United käytti kaiken kukkuraksi jo aiemmin 130 miljoonaa puntaa muihin pelaajahankintoihin, joten seura joutuu olemaan tarkkana myös Valioliigan taloussääntöjen kanssa.

188-senttinen Rice on pelannut urallaan sekä Chelsean junioreissa että West Hamin junioreissa ja edustusjoukkueessa. Valioliigassa englantilainen on pelannut jo viiden kauden ajan koko ajan kasvavalla vastuulla, mutta 80 miljoonaa on silti nuorukaisesta liian kova hinta. Ricella on myös jo kansainvälistä kokemusta niin seura- kuin maajoukkuetasollakin, mutta parhaat pelivuodet ovat vasta edessäpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga