Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Seria A:ssa Napoli tavoittelee kärkipaikkaa – “Mielenkiintoinen ottelu luvassa”

Napoli
AOP

Italian jalkapallon pääsarjassa Serie A:ssa pelataan 26. ottelukierroksen päättävät kaksi ottelua maanantai-iltana. Maanantain otteluissa Napoli tavoittelee nousua sarjan kärkeen ja toisessa kamppailussa pelataan putoamispaikkaa vastaan.

Italiassa pelit potkaistaan maanantaina käyntiin kello 20.00, kun Cagliari isännöi Napolia. Päivän toinen ottelu käydään kello 22.00 alkaen Bolognan ja Spezian välillä.

Illan otteluihin lähdettäessä Cagliari on sarjassa 18. eli suoran putoajan paikalla. Eroa 17. olevaan Veneziaan on yksi piste. Napoli on sarjassa kolmantena ja ero kärjessä olevaan AC Milaniin on vain kolme pistettä. Napolilla on mahdollisuus nousta voitolla tasapisteisiin sarjakärjen kanssa ja samalla kärkeen paremman maalieron turvin. Tästä on varmasti mielenkiintoinen ottelu luvassa.

Cagliari on Serie A:ssa kolmen ottelun pisteputkessa. Viikko sitten joukkue pelasi Empolin vieraana 1-1 -tasapelin ja tätä ennen Cagliari haki 2-1 -vierasvoiton Atalantasta. Kotijoukkueen vuosi 2022 on ollut vahva, sillä kuudesta ottelusta joukkue on hävinnyt vain yhden ja voittanut kolme.

Napoli pelasi menneellä viikolla Eurooppaliigassa vahvan vierasottelun FC Barcelonaa vastaan, kun joukkue taisteli itselleen 1-1 -tasapelin. Serie A:ssa kärkitroikkaan kuuluva joukkue on kuuden ottelun pisteputkessa ja vuoden 2022 puolella Napoli ei ole vielä hävinnyt ottelua pääsarjassa.

Kumpi ottaa vahvan otteen keskikastissa?

Päivän päättävässä ottelussa sarjan alemman keskikastin Bologna ja Spezia kohtaavat toisensa. Joukkueet ovat sarjassa perättäisillä sijoilla vain kahden pisteen erolla toisistaan. Bologna pitää hallussaan 13. sijaa 28 pisteellä.

Kotijoukkue on pelannut tämän vuoden puolella viisi ottelua ja hävinnyt niistä neljä. Ainut piste on tullut Empolia vastaan, kun peli päättyi Bolognan kotikentällä 0-0 -tasuriin. Joulukuun 2021 alun jälkeen joukkue on voittanut vain yhden kamppailun.

Spezialla on ollut vahva alkuvuosi. Vuoden 2022 otteluista joukkue on voittanut kolme ja pelannut kertaalleen tasan. Spezia voitti tammikuun puolivälissä sarjakärki AC Milanin vieraissa hienosti Kevin Agudelon ja Emmanuel Gyasin maaleilla 2-1 -lukemin.

Maanantain ottelut Serie A:ssa

20.00 Cagliari vs. Napoli
22.00 Bologna vs. Spezia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A