Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa keskiviikkona luvassa rästiotteluita – Liverpool hakee nousua Cityn kantaan

Mohamed Salah
AOP

Valioliigassa pelataan keskiviikkona poikkeuksellisesti kolme ottelua, kun syyskaudella peruttuja otteluita pelataan tässä vaiheessa kautta pois. Anfieldillä pelataan päivän mielenkiintoisin ottelu, kun Liverpool saa vieraakseen Leedsin.

Valioliigassa on luvassa kolme ottelua. Kaikki ovat rästipelejä syksyltä. Sarjan pohjamudissa rypevä Burnley kohtaa tänään kierrokselta 13 siirretyssä ottelussa Tottenhamin kotonaan. Putoamista vastaan taisteleva Watford pelaa 18. kierroksen rästiottelun Crystal Palacea vastaan. Valioliigan mestaruudesta vielä kiivaasti taisteleva Liverpool sen sijaan pelaa kierrokselta 19 pelaamatta jääneen ottelun Leedsiä vastaan.

Liverpool tulee päivän otteluun hirmuisessa vireessä. Jurgen Kloppin valmentama miehistö on hävinnyt viimeksi jalkapallo-ottelun Leicesteriä vastaan 28. joulukuuta. Tuossakin ottelussa Liverpoolin egyptiläishyökkääjä Mo Salah missasi rangaistuspotkun 0-0 -tilanteessa ja lopulta Leicester iski 1-0 -voittomaalin vajaan tunnin pelin jälkeen.

Kymmenestä vuonna 2022 pelatusta ottelusta Liverpool on napannut kahdeksan voittoa ja pelannut kahdesti tasan. Tähän sisältyy toki yksi Mestarien liigan ottelu, FA Cupin pelejä ja Englannin liigacupia. Viime viikonloppuna Liverpool käänsi tappioaseman 3-1 -voitoksi Norwichia vastaan.

Leedsin puolustaminen on viime peleissä ollut äärimäisen vaikeaa, sillä viidestä edellisestä pelistä yksi ottelu on päättynyt voittoon ja kolme tappioon maalierolla 8-13. Liverpoolin ollessa yksi sarjan tehokkaimmista joukkueista tuo keskimäärin 2,5 maalia omiin ottelua kohden ei enteile hyvää Marcelo Bielsan luotsaamalle joukkueelle.

Suurena suosikkina otteluun lähtevällä Liverpoolilla on oiva mahdollisuus nousta kolmen pisteen päähän Manchester Citystä, joka johtaa sarjaa pelin enemmän pelanneena.

Tottenham mukaan taisteluun europeleistä?

Tottenham Hotspur kohtaa keskiviikkona sarjassa viimeistä sijaa Norwichin kanssa jakavan Burnleyn. Antonio Conten valmentama Tottenham voitti Valioliigan kärjessä majailevan Cityn viikonloppuna yllättäen 3-2 -lukemin ja paransi asetelmiaan ylemmän keskikastin taistelussa Harry Kanen kahdella maalilla.

Tottenham on sarjassa kahdeksantena 39 pistettä keränneenä. Ero neljättä sijaa hallussaan pitävään Manchester Unitediin on vaivaiset seitsemän pistettä, mutta pelejä on kolme vähemmän pelattuna.

Mikäli Tottenham voittaa rästipelit, niin sillä on oiva mahdollisuus nousta jopa Valioliigan neljän parhaan joukkoon. Conten valmentaman ryhmän kannalta ikävää on se, että Arsenalilla on myös kolme peliä vähemmän pelattuna kuin Unitedilla ja Mikel Artetan valmentamalla joukkueella on pisteitä kolme Tottenhamia enemmän.

Valioliigan ottelut keskiviikkona

21.30 Burnley vs. Tottenham
21.30 Watford vs. Crystal Palace
21.45 Liverpool vs. Leeds

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga