Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa vähämaalinen kierros – Panoksia jäi toisiin osaotteluihin

Kai Havertz
AOP

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuivat tiistaina kahden ottelun voimin, kun Englannissa ja Espanjassa pelattiin ottelut. Chelsea sai kotikentällään vastaansa Lillen ja Villarreal sai haasteen Juventukselta. Tämän illan otteluparien toiset osat ovat luvassa 16. maaliskuuta.

Lontoossa Chelsea juhli voittoa Lillestä 2-0 -lukemin. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Kai Havertz ja Christian Pulisic.

Chelsea sai vahvan alun otteluun, kun saksalaishyökkääjä Havertz puski terävästi pallon maaliin ensimmäisellä kympillä. Lille pääsi avauksolla vaikean alun jälkeen peliin kiinni, mutta ei saanut luotua vaarallisia maalintekopaikkoja.

Toisella jaksolla reilun tunnin pelin jälkeen Pulisic iski kotijoukkueen toisen maalin puolittaisesta läpiajosta. Yhdysvaltalaispelaajan maalin jälkeen peli tasottui entisestään, eikä kumpikaan joukkueista onnistunut luomaan vaarallisia paikkoja toistensa maaleille.

Thomas Tuchelin valmentama joukkue jatkaa kauttaan viikonloppuna Englannin liigacupin finaalissa Wembleylla Liverpoolia vastaan. Tämän jälkeen vuorossa on FA Cupin neljännesfinaalien vierasottelu Mestaruussarjan Lutonia vastaan vieraissa. Lille pelaa ensi viikonloppuna Ranskan pääsarjassa tärkeän vierasottelun Lyonin vieraana.

Tiukkaa vääntöä Espanjassa

Villarreal ja Juventus kohtasivat otteluparin ensimmäisessä osassa Espanjassa. Joukkueet hinkkasivat 1-1 -tasapelin. Maalinteossa ottelussa onnistuivat vierailta Dusan Vlahovic ja kotijoukkueelta Dani Parejo.

Juventus sai otteluun hyvän alun, kun Serbian 22-vuotias kärki Vlahovic nikkasi ensimmäisellä minuutilla pallon verkkoon ohi Geronimo Rullin.

Reilun tunnin pelin jälkeen kotijoukkue nousi tasoihin, kun espanjalaiskeskikenttä Parejo naulasi kauden toisen maalinsa kaikki kilpailun mukaanlukien. Villarreal hallitsi ottelua toisella jaksolla todella vahvasti, mutta ei onnistunut lopultakaan voittomaalinteossa, vaikka paikkoja oli riittämiin.

Espanjan La Ligassa kuudentena oleva Villarreal jatkaa kauttaan viikonloppuna kotiottelulla Espanyolia vastaan. Juventus pelaa Serie A:ssa Empolia vastaan seuraavassa ottelussa vieraissa. Italian Cupissa Juventus pelaa reilun viikon päästä Fiorentinaa vastaan välierässä.

Tiistain tulokset

Chelsea vs. Lille 2-0
Villarreal vs. Juventus 1-1

Keskiviikon ottelut Mestarien liigassa

22.00 Atletico Madrid vs. Manchester United
22.00 Benfica vs. Ajax

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga