Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Valioliigan Manchester United reagoi Venäjän aggressioon Mestarien Liigan pudotuspelien kynnyksellä

Manchester United Scott McTominay
AOP

Valioliigaseura Manchester United on reagoinut Venäjän Ukraina-aggressioihin perumalla ainakin yhden vierasmatkansa Venäjän valtiollisen lentoyhtiön Aeroflotin kyydillä. Seuran piti matkata Madridiin Mestarien Liigan pudotuspelikamppailua varten.

Mediatietojen Valioliigan Manchester United muutti matkustussuunnitelmiaan keskiviikon Mestarien Liigan otteluun Atletico Madridia vastaan ​​Espanjan Madridissa, koska seurassa pelättiin lentämistä venäläisen Aeroflotin kyydillä jännitteiden kärjistyessä Ukrainassa Venäjän ja Ukrainan välillä.

Aeroflot julkistettiin Unitedin viralliseksi lentoyhtiöksi vuonna 2013. Seuran verkkosivujen mukaan lentoyhtiö antaa strategisia neuvoja joukkueen matkajärjestelyihin ja tarjoaa tilauslentopalveluita aina, kun se on mahdollista.

United siirtyi kuitenkin Madridin-matkansa kohdalla käyttämään englantilaista Titan Airways -tilauslentoyhtiötä. Tietojen mukaan vaihtopäätös tehtiin yhteistyössä Aeroflotin kanssa ja tarkoituksena olisi, että Unitedin ja Aeroflotin välinen kaupallinen kumppanuus säilyisi ennallaan. Aeroflot-sopimuksen tarkkaa arvoa ei tunneta, mutta se on tietojen mukaan yksi merkittävimmistä Unitedin sponsorisopimuksista.

Samaan aikaan myös Iso-Britannia on ilmoittanut uusista Venäjän-vastaisista pakotteistaan yhdessä muiden länsimaiden kanssa. Pakotteet ovat suora vastaus Venäjän valtiovallan toimille Ukrainassa.

United on aiemminkin saanut kritiikkiä Aeroflot-suhteistaan Venäjän kiistanalaisten toimien keskellä. Unitedin sivuilla kerrotaan, että kumppanuus perustuu yhteisiin arvoihin, kuten tiimityöskentelyyn, laatuun keskittymiseen, ylpeyteen perinnöstä sekä innovatiiviseen ja eteenpäin katsovaan asenteeseen. Suhdetta on kuitenkin syytetty myös Venäjän urheilupesusta, jolla se pyrkii ohjaamaan huomiota pois teoistaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga