Seuraa meitä:

Muut

FC Barcelona hakee jatkopaikkaa – Kääntääkö Saksan suurseura oman otteluparinsa?

Gerard Pique ja Piotr Zielinski FC Barcelona ja Napoli
AOP

Eurooppaliigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osaottelut pelataan tänään ja viime viikon jälkeen on paljon mielenkiintoa ilmassa torstain kamppailuissa. Yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista on Napolissa. Napoli yrittää pitää FC Barcelonan aisoissa ja etenemään jatkoon kovasta otteluparista kotiyleisön tuen voimin.

Alkuillan mielenkiintoisimmat ottelut pelataan Espanjassa ja Italiassa.

Italiassa Lazio pyrkii kotikentällään kääntämään otteluparin FC Portoa vastaan nurinperin. Ensimmäinen osa viikko sitten oli todella mehukas jalkapallo-ottelu, jossa paikkoja oli rutkasti kummassakin päässä. Oletettavaa on, että maaleja nähdään tässäkin ottelussa.

Espanjassa vahvaa kautta pelaava Real Sociedad pääsee hyvästä 2-2 -tilanteesta jatkamaan RB Leipzigia vastaan. Espanjalaiset johtivat Saksassa pelattua kamppailua kahdesti viikko sitten, mutta peli päättyi kuitenkin tasan.

Illan otteluissa mielenkiinto pysyy Italiassa, mutta Espanjan sijaan siirrytään Skotlantiin. Skotlannissa Glasgow Rangers yrittää pitää Borussia Dortmundin aisoissa.

Ensimmäinen osa käytännössä tyhjällä Signal Iduna Parkilla meni todella yllättävän esityksen päätteeksi 4-2 -lukemin Rangersille. Dortmund on kärsinyt loukkaantumishuolista viime viikkoina, mutta näin paljoa niidenkään ei pitäisi vaikuttaa.

Italiassa Napoli ja FC Barcelona lähtevät toiseen osaotteluun 1-1 -tasatilanteesta. Barcelona käänsi tappioaseman tasapeliksi Camp Noulla viikko sitten, mutta Xavi Hernandezin kipparoima joukkue ei saanut voittomaalia tehtyä. Napolissa nähdään varmasti viihdyttävä kamppailu kahden perinteikkään seuran välillä. On äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, miten Napoli pyrkii pelaamaan pelivireensä löytänyttä Barcelonaa vastaan.

Eurooppaliigan ottelut (avausosan tulos)

20.00 Dinamo Zagreb vs. Sevilla (1-3)
20.00 Lazio vs. FC Porto (1-2)
20.00 Olympiakos vs. Atalanta (1-2)
20.00 Real Sociedad vs. RB Leipzig (2-2)
22.00 Real Betis vs. Zenit (3-2)
22.00 Braga vs. Seriff Tiraspol (0-2)
22.00 Napoli vs. FC Barcelona (1-1)
22.00 Rangers vs. Borussia Dortmund (4-2)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut