Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

FC Barcelonalta vahva alku Napolissa – Katso hollantilaispelaajan huikea osuma!

Frenkie de Jong naulasi Barcelonan 2-0 -johtoon Napolissa.
AOP

Eurooppaliigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osaottelut pelataan torstaina. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Napolissa, kun Napoli ja FC Barcelona kohtaavat toisessa osassa. Avausosa päättyi 1-1 -tasapeliin, joten toiseen osaotteluun jäi hurjat panokset.

Ottelun avausjaksolla nähtiin huimat neljä maalia, kun tauolle edettiin vieraiden 3-1 -johdosta.

FC Barcelona karkasi 9. peliminuutilla johtoon hienosta vastahyökkäysmaalista. Barcelona riisti pallon Napolin kulmapotkun jälkeen ja lähti terävään vastahyökkäykseen Pierre-Emerick Aubameyangin johdolla. Gabonlainen hyökkääjä jatkoi taitavasti pallon eteenpäin Adama Traorelle, joka noin 30 metriä ennen maalia jatkoi pallon linjan taakse nousseelle laitapuolustaja Jordi Alballe. Alba sai pallo rangaistusalueen rajalla ja sijoitti heikommalla jalallaan pallon etukulmaan ohi Alex Meretin.

Neljä minuuttia myöhemmin nähtiin avausjakson hienoin maali, kun Barcelona pääsi yllättämään Napolin puolustusryhmän pahemman kerran. Napolin puolustajat jäivät viittoilemaan paitsiota, kun Ferran Torres jätti pallon Frenkie de Jongille. Hollantilainen nousi pallon kanssa noin 20 metriin ja tykitti hienolla kierteisellä laukauksella pallon takayläkulmaan ohi Meretin.

Napoli sai kuin varkain tarvitsemansa kavennusmaalin, kun Barcelonan maalivahti Marc-Andre ter Stegen kampitti rangaistusalueen rajalla Napolin hyökkääjän. VAR-tarkastuksen jälkeen tuomittua rangaistuspotkua tuli laukomaan pienikokoinen kotijoukkueen kapteeni Lorenzo Insigne, joka sijoitti varmuudella pallon alakulmaan ohi voimattoman saksalaisen.

Vielä aivan avausjakson lopulla Barcelona iski vielä kolmannen osuman, kun Gerard Pique sijoitti rangaistusalueen sisältä pallon takakulmaan vastustamattomasti ohi Meretin.

Kokonaisuudessaan ensimmäinen 45 minuuttinen Diego Armando Maradonan mukaan nimetyllä stadiolla oli vierasjoukkueen hallintaa ja Xavi Hernandezin suojateilla oli paikkoja lukuisiin maaleihin.

Eurooppaliigan tulokset torstaina

Dinamo Zagreb vs. Sevilla 1-0, Sevilla jatkoon yhteismaalein 3-2
Lazio vs. FC Porto 2-2, FC Porto jatkoon yhteismaalein 4-3
Olympiakos vs. Atalanta 0-3, Atalanta jatkoon yhteismaalein 5-1
Real Sociedad vs. RB Leipzig 1-3, RB Leipzig jatkoon yhteismaalein 5-3

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut