Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan SJK hankki lupaavan englantilaisen keskikenttäpelaajan

Alfie Bates keskikenttäpelaaja SJK
AOP

Veikkausliiga-seura SJK on hankkinut Englannin League Twosta Walsall FC:stä 20-vuotiaan Alfie Batesin pitkällä sopimuksella.

Alfie Bates on vapaa edustamaan SJK:ta jo keskiviikkoiltana pelattavassa Liigacupin ottelussa. Pysyvän siirron ehtona on kansainvälisten pelilupamenettelyiden sujuminen normaaliin tapaan. Pelipaikaltaan Bates on keskikentän keskustan pelaaja ja iästään huolimatta, hänellä on jo kymmenien ammattilaispelien kokemus.

– Olen kovaa taklaava keskikenttäpelaaja, pyrin aggressiivisesti eteenpäin ja olen hyvä syöttämään. Tykkään auttaa joukkuekavereitani, ja olen aika usein äänessä kentällä. Pidän itseäni johtavana pelaajana, Bates kuvailee.

– Tulevana kautena tavoitteenani on pelata mahdollisimman paljon, ja siten auttaa joukkuetta sekä seuraa saavuttamaan kaikki tavoitteet. Odotan jo innolla, että pääsen pian pelaamaan.

Nuorella miehellä on jo mittava kokemus

Coventryssa 3. toukokuuta 2001 syntynyt Bates aloitti jalkapallon ensin synnyinkaupunkinsa juniorijoukkueissa. Ensimmäinen juniorisopimus syntyi naapurikaupunki Birmingham FC:n kanssa vuonna 2008, mistä Bates siirtyi vain 15-vuotiaana toiseen Länsi-Midlandsin alueen seuraan, Walsall FC:n riveihin.

Walsallissa Bates nousi nopeasti Englannin ykkösliigassa tuolloin pelanneen edustusjoukkueen mukaan, ja vain 17-vuotiaana marraskuussa 2018 hän teki debyytin Englannin Liigacupissa. Walsall tippui tuon kauden jälkeen League Twohon ja siellä tuli debyytti sekä debyyttimaali kaudella 2019-2020. Kaikkiaan League Two -pelejä on Batesille kertynyt peräti 49.

Yhteensä Bates on pelannut kaikissa kilpailuissa Walsallin edustusjoukkueessa peräti 68 ottelua.

– Bates on juuri sen pelipaikan pelaaja, jolle olemme etsineet vahvistusta jo jonkin aikaa, emmekä ole aiemmin löytäneet täysin sopivaa. Olemme tehneet hänestä kaikki taustatarkistukset tarkkaan, ja olemme seuranneet häntä pitkään. Siksi uskomme, että olemme nyt löytäneet juuri sellaisen pelaajan mitä haluamme, SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kertoo.

– Hän on ehkä hieman nuorempi kuin olimme rooliin kaavailleet, mutta Alfie on erittäin hyvä pelaajatyypiltään ja persoonaltaan. Hän kestää paineita ja on pelannut hyvällä, kilpailukykyisellä tasolla Englannissa.

Gómez uskoo Batesin olevan heti valmis tositoimiin.

– Alfie ei myöskään tarvitse harjoituskautta, sillä hän tulee tänne kesken kauden ja on heti valmis pelaamaan. Pyrimme saamaan hänet heti mukaan, jotta hän oppii nopeasti joukkueemme pelitavan ja tutustuu uusiin pelikavereihinsa. Alfie myös tietää mihin roolin hänet tänne haluamme, ja uskon, että hän pystyy auttamaan meitä nopeasti, Gómez jatkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat