Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Eurooppaliigassa jaettiin jatkopaikkoja – Seurat osoittivat kunnioitusta Ukrainalle!

Napoli vs Barcelona
AOP

Eurooppaliigassa pelattiin ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisia osaotteluita, josta selvisi kahdeksan jatkoonpääsevää joukkuetta. 

Eurooppaliigassa nähtiin tunteikas torstai-ilta, kun useat joukkueet esittivät tukeaan Ukrainalle. Italiassa ennen Napolin ja FC Barcelonan välistä ottelua pelaajat kantoivat kentälle lakanan, jossa luki kaino pyyntö Venäjän suuntaan: “Lopettakaa sota”.

Alkuillan otteluissa muun muassa Atalantan ukrainalaispelaaja Ruslan Malinovsky iski kaksi maalia ja lähetti omat viestinsä mediaan kotimaassaan käytävästä sodasta.

Illan otteluissa Glasgow Rangers oli kotikentällään tiukan paikan edessä, kun Borussia Dortmund pyrki nousemaan ottelupariin mukaan. Rangers voitti avausosan 4-2 -lukemin vieraissa. Dortmund käänsi 1-0 -tappioaseman torstaina 2-1 -johdoksi, mutta Rangers nousi tasoihin eikä Saksan suurseura enää kyennyt nousemaan otteluparissa tasoihin.

Kotijoukkueen maaleista Skotlannissa vastasi englantilaispuolustaja James Tavernier. Englantilainen laukoi rangaistuspotkusta kotijoukkueen johtoon avausjakson 22. peliminuutilla ja tasoitti pelin 2-2’n vajaan tunnin pelin jälkeen. Dortmundin maaleista avausjakson viimeisellä vartilla vastasivat Jude Bellingham sekä Donyell Malen.

FC Barcelona murskasi Napolin

FC Barcelona pelasi kotikentällään 1-1 -tasapelin ensimmäisessä osassa Napolia vastaan, joten panokset olivat hurjat torstaille. Uuden ilmeen viime viikkoina saanut Barcelona ratkaisi ottelun kuitenkin jo avausjaksolla karkaamalla 3-1 -johtoon. Toisella jaksolla molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa, kun Pierre-Emerick Aubameyang sekä Matteo Politano iskivät maalit mieheen. Lopputulos oli vieraille 4-2 ja Xavi Hernandezin valmentama joukkue jatkaa 16 parhaan joukkoon Eurooppaliigassa yhteismaalein 5-3.

Eurooppaliigan tulokset torstaina

Dinamo Zagreb vs. Sevilla 1-0, Sevilla jatkoon yhteismaalein 3-2
Lazio vs. FC Porto 2-2, FC Porto jatkoon yhteismaalein 4-3
Olympiakos vs. Atalanta 0-3, Atalanta jatkoon yhteismaalein 5-1
Real Sociedad vs. RB Leipzig 1-3, RB Leipzig jatkoon yhteismaalein 5-3
Real Betis vs. Zenit 0-0, Real Betis jatkoon yhteismaalein 3-2
Napoli vs. FC Barcelona 2-4, FC Barcelona jatkoon yhteismaalein 5-3
Glasgow Rangers vs. Borussia Dortmund 2-2, Rangers jatkoon yhteismaalein 6-4
Sp. Braga vs. Seriff Tiraspol 2-2, Sp. Braga jatkoon rangaistuspotkukilpailun voitolla yhteismaalein 3-2

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut