Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Romaniassa jättikohu seurapomon korona-lausunnosta: “Rokotetut menettävät voimansa”

George Becali omistaja FCSB
AOP

Romanian pääsarjassa Liga I:ssä pelaavan FCSB:n omistaja George Becali on nostattanut valtaisan kohun maan jalkapallopiireissä uskomattomilla korona-puheillaan.

Romanialaisseura FCSB:n omistaja George Becali mukaan koronaa vastaan ​​rokotettujen jalkapalloilijoiden ei pitäisi enää pelata hänen seurassaan, koska he ovat voimattomia verrattuna heihin, joita ei ole rokotettu.

– Tulette nauramaan, mutta saatan olla oikeassa. Rokotetut menettävät voimansa. Se on tieteellistä, Becali laukoi näkemyksiään.

Becali mainitsi puheissaan seuransa pääkilpailijat Rapid Bukarestin ja CFR Clujin hyvinä esimerkkeinä rokotteiden huonoudesta.

– Ettekö ole nähneet sitä CFR:ssä? Rapidin vastaan pelaajat näyttivät pyörtyvän. He nukkuivat maassa. Kaikki rokotetut ihmiset menettävät voimansa!

– Näen myös omani, rokotetut pelaajat. Rokote ei vaikuta joihinkin, mutta se vaikuttaa vanhempiin pelaajiin. Etkö ole nähnyt Ciprian Deacia? Ei ole enää myrskyä, romanialainen mesosi brittilehti Mirrorin jutussa.

Romanialaisviranomaiset hyökkäsivät Becalin lausuntoja vastaan

Romanian hallitus on arvostellut Becalia voimakkaasti hänen kommenteistaan.

– Rokotetut jalkapalloilijat EIVÄT menetä voimiaan korona-rokotuksen jälkeen.

– Lääketieteellisestä ja tieteellisestä näkökulmasta ei ole olemassa tutkimuksia, jotka tukisivat omituisuuksia, kuten se, jota äskettäin mainostettiin Facebook-tileillä Romaniassa, hallituksen Facebook-lausunnossa todettiin.

Lausunnossa yritettiin takoa järkeä keskusteluun.

– Korona-rokotus ei vaikuta jalkapalloilijoiden suoritukseen. Päinvastoin, on riittävästi tutkimuksia, jotka osoittavat, että korona-infektion läpikäyminen jättää pitkäaikaisia ​​​​seurauksia kuten long covid, ja ne voivat vaikuttaa urheilijoiden suorituskykyyn.

– Lopputulema on yksinkertainen: pysy terveenä, nauti jalkapallosta, katso niitä, jotka luottavat tieteeseen ja lääketieteeseen. Selvitä tietoja vain uskottavista, virallisista lähteistä!

Uusimpien tietojen mukaan vain 41,6 prosenttia Romanian väestöstä on rokotettu täysin koronaa vastaan. Tämä on alle maailman keskiarvon, joka on 55,8 prosenttia.

Becali on ollut FCSB:n omistaja 1990-luvulta alkaen. Hän on ollut ennenkin kohujen keskellä. Becalia on aiemmin syytetty muun muassa rasismista, muukalaisvihasta, homofobiasta ja seksismistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat