Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UEFA reagoi voimakkaasti Venäjän Ukraina-hyökkäykseen – Edessä kova sanktio

jalkapallon Mestarien Liiga
AOP

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on ottanut torstaina kantaa jalkapallomaailmaa kuohuttaneeseen Mestarien Liigan finaalin kohtaloon. Peli oli tarkoitus pelata Venäjällä Pietarissa, mutta Venäjän aloittama sota Ukrainassa pisti aikeet uusiksi.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on kertonut tuomitsevansa Venäjän meneillään olevan sotilaallisen hyökkäyksen Ukrainaan.

– UEFA jakaa kansainvälisen yhteisön merkittävän huolen Euroopassa kehittyvästä turvallisuustilanteesta ja tuomitsee jyrkästi Venäjän meneillään olevan sotilaallisen hyökkäyksen Ukrainaan, tiedotteessa painotettiin.

UEFA kertoi myös puolustavansa yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja kaikkia eurooppalaistahoja konfliktin keskellä.

– Euroopan jalkapallon hallintoelimenä UEFA työskentelee väsymättä kehittääkseen ja edistääkseen jalkapalloa yhteisten eurooppalaisten arvojen, kuten rauhan ja ihmisoikeuksien kunnioittamisen, mukaisesti olympiaperuskirjan hengessä. Jatkamme päättäväisiä solidaarisuuttamme Ukrainan jalkapalloyhteisöä kohtaan ja olemme valmiita ojentamaan kätemme Ukrainan kansalle.

UEFA lupasi päätöksiä aiheen tiimoilta perjantaina.

– Suhtaudumme tähän tilanteeseen äärimmäisen vakavasti ja kiireellisesti. Päätökset tekee UEFA:n toimeenpaneva komitea, ja ne julkistetaan huomenna.

Mediatietojen mukaan finaali pelataan hyvin todennäköisesti joko Englannissa Lontoossa Wembleyllä tai Saksassa Münchenissä Allianz Arenalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga