Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UEFA löi yhden lisänaulan Venäjän jalkapalloilun arkkuun

jalkapallon Mestarien Liiga
AOP

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n Toimeenpaneva komitea piti perjantaina ylimääräisen kokouksen Euroopan turvallisuustilanteen vakavan kärjistymisen jälkeen.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n Toimeenpaneva komitea päätti siirtää kauden 2021-22 UEFA:n miesten Mestarien Liigan finaalin Venäjän Pietarista Ranskan Saint-Denis’ssä sijaitsevalle Stade de France -stadionille. Ottelu pelataan alkuperäisen aikataulun mukaisesti lauantaina 28. toukokuuta kello 21:00.

UEFA jakoi kiitosta Ranskalle sen panoksesta vaikean tilanteen ratkaisemisessa.

– UEFA haluaa ilmaista kiitoksensa ja arvostuksensa Ranskan tasavallan presidentille Emmanuel Macronille hänen henkilökohtaisesta tuestaan ​​ja sitoutumisestaan ​​eurooppalaisen seurajalkapallon arvostetuimman pelin siirtämiseen Ranskaan ennennäkemättömän kriisin aikana.

– Yhdessä Ranskan hallituksen kanssa UEFA tukee täysin useiden sidosryhmien ponnisteluja varmistaakseen pelastuspalveluiden tarjoamisen Ukrainassa oleville jalkapalloilijoille ja heidän perheilleen, jotka kohtaavat hirveää inhimillistä kärsimystä, tuhoa ja pakolaisia, tiedotteessa ylistettiin.

Tämänpäiväisessä kokouksessaan Toimeenpaneva komitea päätti myös, että UEFA:n kilpailuissa kilpailevien venäläisten ja ukrainalaisten seurojen ja maajoukkueiden on pelattava kotiottelunsa neutraaleissa paikoissa toistaiseksi.

Toimeenpaneva komitea päätti lisäksi pysyä valmiustilassa kutsuakseen koolle uusia ylimääräisiä kokouksia, tarvittaessa säännöllisesti, arvioidakseen uudelleen oikeudellista ja tosiasiallista tilannetta sen kehittyessä ja tehdäkseen tarvittaessa lisäpäätöksiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga