Seuraa meitä:

Muut

Englannin liigacupin voitto ratkesi dramaattisten vaiheiden jälkeen! – “Tunnelma oli mieletön”

Kelleher juhlii Liigacupin voittoa. Liverpool.
AOP

Englannin liigacupin loppuottelu pelattiin sunnuntaina Wembleylla Lontoossa reilun 85 tuhannen katsojan edessä Chelsean ja Liverpoolin välillä. Ottelu ei tarjonnut suurta maalijuhlaa, mutta jännistystä senkin edestä.

Valioliigasta kaksi huippujoukkuetta, eli Chelsea ja Liverpool tarjosivat katsojille koko rahan edestä jännitystä Englannin liigacupin loppuottelussa Wembleylla. Varsinainen peliaika ja 30 minuutin jatkoaika ei tarjonnut hyväksyttyjä maaleja yhtään kappaletta. Lopulta ottelussa haettiin 0-0 -tilanteen jälkeen ratkaisu rangaistuspotkukilpailusta, joka ratkesi vasta viimeiseen mieheen.

Maalivahdeista Liverpoolin Caoimhin Kelleher kävi tekemässä joukkueensa 11. pelaajana maalin, mutta Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga laukoi oman pilkkunsa taivaan tuuliin ratkaisten ottelun voiton punaisille. Arrizabalaga vaihdettiin ottelussa kentälle jatkoajan viimeisellä minuutilla Edouard Mendyn tilalle rangaistuspotkukilpailua varten. Lopulta espanjalainen ei onnistunut torjumaan yhtäkään pilkkua ja missasi karmealla tavalla omansa.

Liverpoolin kokenut saksalaisvalmentaja Jurgen Klopp oli äärimmäisen iloinen joukkueensa voitosta.

– Meidän fanit olivat tietenkin todella iloisia koko tästä ottelusta tänään. Tunnelma oli mieletön Wembleylla. Minä todellakin rakastin sitä. Pelin jälkeen oli todella mahtavaa juhlia voittoa yhdessä fanien kanssa pitkästä aikaa. Olen todella onnellinen tästä, kertoi Klopp Liverpoolin nettisivuilla.

Itse ottelussa nähtiin paljon mielenkiintoisia tilanteita. Kummaltakin joukkueelta hylättiin 120 minuutin aikana yksi maali VAR-tarkistusten vuoksi. Ensin Liverpoolilta vietiin maali varsinaisella peliajalla ja Chelsealta jatkoajalla, kun belgialaiskärki Romelu Lukakun osuma hylättiin videoiden kelaamisen jälkeen paitsiona.

Kummankin joukkueen kaudet jatkuvat tällä viikolla FA Cupissa. Chelsea pelaa Lutonin vieraana ja Liverpool saa vieraakseen Norwichin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut