Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mahtava juttu! – Tanskan futistähti Christian Eriksen palaa pelikentille Valioliigassa

Brentfordin Christian Eriksen
AOP

Valioliigan lauantain otteluissa odotetuin matsi on Brentfordin ja Newcastlen välinen kamppailu, jossa debyytin kotijoukkueen riveissä tekee Christian Eriksen. Tanskalaistähti muistetaan vähän liiankin hyvin viime kesän EM-kisoista, kun keskikenttämies tippui nurmen pintaan Suomea vastaan pelatussa ottelussa.

Brentford ja Newcastle harvemmin omilla kohtaamisillaan Valioliigassa saavat niin paljoa julkisuutta kuin tänään. Sarjassa 14. oleva Brentford isännöi hyvässä vireessä viime aikoina ollutta Newcastlea. Brentfordilta debytoi tanskalaiskeskikenttä Christian Eriksen, jonka tuupertuminen kentälle viime kesän EM-kisoissa järkytti koko urheilevaa maailmaa.

Eriksen on pelannut harjoitusotteluita kaksi kappaletta suljettujen ovien takana, mutta on nyt pitkän kuntoutuksen jälkeen valmis palaamaan pelikentille virallisessa ottelussa.

Kotijoukkueella on tulosten valossa ollut vähän vaikeampaa, sillä viimeisestä seitsemästä ottelusta kuusi on päättynyt tappioon ja yksi tasapeliin. Edellisen voiton joukkue on ottanut vuoden ensimmäisestä pelistään, kun Aston Villa kaatui kotinurmella 2-1 -lukemin. Brentfordilta paras maalintekijä on toistaiseksi ollut 25-vuotias englantilaishyökkääjä Ivan Toney. Hyökkääjä ei ole neljään viime otteluun pystynyt kuitenkaan loukkaantumisen vuoksi pelaamaan.

Newcastle vahvistui merkittävästi tammikuussa ja on löytänyt tulosten valossa hyvän pelivireen. Valioliigassa joukkueella on päällä kuuden ottelun pisteputki, kun näistä peleistä kolme on päättynyt joukkueen voittoon ja kolme tasapeliin. Ensimmäisen voiton Valioliigassa joukkue otti tällä kaudella vasta 15. ottelukierroksella, kun Burnley kaatui kotinurmella 1-0 -lukemin. Newcastlen paras maalintekijä on tällä kaudella ollut englantilaishyökkääjä Callum Wilson kuudella osumallaan.

Valioliigan lauantain ottelut

14.30 Leeds vs. Tottenham
17.00 Brentford vs. Newcastle
17.00 Brighton vs. Aston Villa
17.00 Crystal Palace vs. Burnley
17.00 Manchester United vs. Watford
19.30 Everton vs. Manchester City

Valioliigan sunnuntain ottelut

XX.XX Chelsea vs. Leicester siirretty
18.00 West Ham vs. Wolves

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga