Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa kotijoukkue rutiinivoittoon – Teemu Pukki joutui pettymään

Southampton Norwich Teemu Pukki vääntää
AOP

Valioliigan 27. ottelukierros käynnistyi perjantaina yhdellä ottelulla, kun uuteen omistukseen vastikään siirtynyt Southampton pelasi kotonaan tärkeistä pisteistä Norwichia vastaan. Ottelu oli kotijoukkueen selvää hallintaa ja lopulta Southampton juhli hienoa voittoa. Norwichin asema Valioliigassa vaikeni tappion myötä entisestään.

Southampton jatkoi yli 13 vuotta kestänyttään kotipelien tappiotonta putkea Norwichia vastaan ottamalla Valioliigan perjantain ainoassa ottelussa hienon 2-0 -kotivoiton sarjajumbosta. Southamptonin maaleista ottelussa vastasi Cle Adams kauden seitsemännellään ja espanjalaiskeskikenttä Oriol Romeu kauden ensimmäisellään.

Kotijoukkueen voitto tarkotti sitä, että ennen lauantain otteluita Southampton nousi sarjassa yhdeksänneksi 35 pisteeseen. Eroa kuudentena olevaan West Hamiin on ainoastaan seitsemän pistettä. Kuudennelle sijalle edennyt joukkue pääsee Euroopan konferenssiliigan karsintaan. Tappion myötä Norwich pysyy sarjan viimeisenä 17 pisteessä. Ero kaksi peliä vähemmän pelanneeseen Newcastleen on viisi pistettä. Newcastle pitää sarjassa hallussaan 17. sijaa, mikä on viimeinen sija jolla säilytään Valioliigassa myös tämän kauden jälkeen.

Molemmilla jaksoilla maalit

Ottelussa kotijoukkue oli merkittävästi hallitsevampi osapuoli, sillä koko ottelun ajalta pallonhallinta oli 59 prosenttisesti kotijoukkueen ja maalintekoyritykset hurjasti 27-8 Southamptonille.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen kotijoukkue karkasi 1-0 -johtoon, kun Adams onnistui ohittamaan Angus Gunnin. Toisella jaksolla peli tasottui hieman ja Norwich sai omat paikkansa tasoituksen tekoon, mutta vieraat eivät siinä onnistuneet. Lopullinen niitti pelille nähtiin 88. peliminuutilla, kun kokenut 30-vuotias keskikenttämies Romeu iski kauden ensimmäisellään viimeisen naulan vieraiden arkkuun.

Southampton pelaa ensi viikolla FA Cupissa West Hamia vastaan. Ensi viikonloppuna Valioliigassa joukkue matkustaa Aston Villan vieraaksi. Norwich pelaa viikolla Liverpoolin vieraana FA Cupin ottelun. Ensi viikonloppuna Valioliigassa joukkue kohtaa Brentfordin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga