Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan HIFK hankki järkälemäisen maailmaa nähneen hyökkääjän

Eero Markkanen hyökkääjä HIFK
AOP

Veikkausliigan HIFK:n hyökkäys vahvistuu Eero Markkasella. Järkälemäinen hyökkääjä on nähnyt urallaan lukuisia seuroja eri maissa. Mittaa vasenjalkaiselta Markkaselta löytyy peräti 198 senttimetriä.

ViPassa, HJK:ssa ja JJK:ssa vietettyjen kotimaan vuosien jälkeen Eero Markkanen siirtyi Ruotsiin AIK:n riveihin. AIK:sta Markkanen myytiin Real Madridiin hinnan kivuttua jopa 2,3 miljoonaan euroon. Real Madrid Castillassa Espanjan kolmannella sarjatasolla otteluita kertyi kymmenen kappaletta.

Espanjan jälkeen Markkanen on pelannut RoPS:ssä, AIK:ssa, Dalkurdissa, PSM Makassarissa, Dynamo Dresdenissä sekä Randers FC:ssä. Viimeisimpänä suomalaisjoukkueena Markkanen edusti Hakaa. Siellä pelatun kauden 2019-20 saldo oli 25 ottelua, joissa mies iski seitsemän maalia. Hakan vuoden jälkeen Markkanen siirtyi USA:han Orange County SC:hen USL Championshipiin ja 14 ottelussa syntyi neljä maalia.

Maailmaa kiertäneen Markkasen motivaatio pelaamiseen kumpuaa jo lapsuuden unelmista. Nyt hän palaa jälleen Suomen kentille.

– Jalkapallo on ollut vuosikymmenen verran minulle ammatti. Se on ollut iso osa elämääni jo ennen ammattilaisuutta, lapsesta asti se on ollut unelma-ammattini. Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan nyt Suomeen ja liityn HIFK:hon. Tämä on hieno ja perinteinen seura, hyppään innolla mukaan enkä malta odottaa, että kausi alkaa, mies kertoo.

Markkasen omat muistot HIFK:sta ovat lähinnä lapsuuden jääkiekko-otteluista. Sen lisäksi parin vuoden takainen ottelu HIFK:ta vastaan palautuu mieleen.

– HIFK:lla on erittäin hienot kannattajat. Se on nähty peleissä, kuinka paljon jengiä siellä on ja minkälaista meteliä ne pitää. Olen itse kerran pelannut HIFK:ta vastaan ja silloinkin fanit pitivät ääntä hienosti koko pelin ajan.

– Joitakin nykykokoonpanon pelaajia tunnen jo entuudestaan, olen pelannut heidän kanssaan tai heitä vastaan. Hyvä porukka on varmasti kasassa. Tuon omalla panoksellani jengiin ainakin maaleja. Sen lisäksi tuon kokemusta ja toivottavasti myös vähän johtajuutta.

Markkanen nähtiin oikeanlaiseksi vahvistukseksi tähtirinnoille tähän hetkeen.

– Johtajuus, sopiva pelaajaprofiili ja ennen kaikkea oikeanlainen suhtautuminen pelaajan rooliin ovat Eeron vahvuuksia. Niiden vuoksi halusimme hänet joukkueeseen ja on hienoa saada hänet HIFK:hon, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kuvailee.

Edit klo 20.37: Täsmennettiin pelaajahistoriaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat