Seuraa meitä:

Valioliiga

Valioliigassa murskajaiset – Huippujoukkueen ahdinko syveni

Tottenham Hotspur vs Norwich City
AOP

Valioliigassa pelattiin maanantaina ainoastaan yksi ottelu, kun Lontoossa Tottenham Hotspur kohtasi Evertonin. Ottelussa pelattiin kummankin joukkueen osalta isoista pisteistä, joten panoksia oli riittämiin. Lopulta kotijoukkue teki ottelussa selvää jälkeä vastustajastaan.

Tottenham Hotspur otti tyylikkään 5-0 -kotivoiton Evertonista ja säilytti asetelmansa Valioliigassa kärkitaistelussa.

Valioliigan mestaruuteen Antonio Conten valmentamalla ryhmällä ei ole mitään asiaa, mutta joukkue pelaakin loppukauden aikana paikasta ensi kauden Mestarien liigassa. Tällä hetkellä sarjassa neljäntenä on Arsenal 25 pelatun ottelun jälkeen kolme pistettä Conten valmentaman ryhmän edellä. Tottenhamilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Tappion myötä kestomenestyjä Evertonin tilanne muuttui entistäkin ikävemmäksi Valioliigan pohjilla. Everton pitää 25 pelatun ottelun jälkeen 17. sijaa hallussaan vain pisteen erolla 18. sijalla olevaan Burnleyhin. Burnleylla on toki peli enemmän pelattuna, mutta Evertonin olisi syytä saada pian kolmen ottelun tappioputki poikki, joissa ei ole syntynyt yhtäkään maalia. Joukkueen kaksi seuraavaa ottelua Valioliigassa on Wolveia ja Newcastlea vastaan, joten tärkeitä pisteitä on jaossa.

Maanantaisessa ottelussa kotijoukkue ratkaisi pelin jo ensimmäisellä jaksolla karkaamalla 3-0 -johtoon. Ensimmäinen maali merkittiin Evertonin omaksi maaliksi. Hetkeä tästä myöhemmin eteläkorean Heung-Min Son iski Hotspurin 2-0 -osuman ja aivan avausjakson lopulla Harry Kane teki illan ensimmäisensä.

Toisella jaksolla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuiva vaihdosta kentälle tullut Sergio Reguilon ja Kane toistamiseen.

Tottenhamilla kaksi seuraavaa ottelua on vieraskentällä. Ensi viikonloppuna joukkue kohtaa Manchester Unitedin ja sitä seuraavassa ottelussa Brightonin. Voitto Unitedista olisi äärimmäisen tärkeä Conten ryhmälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga