Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Venäjä saattaa sittenkin pystyä keplotteleman itsensä takaisin miesten MM-jatkokarsintaan

Qatarin jalkapallon miesten MM-kisat 2022
AOP

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA sulki Venäjän kaikesta kansainvälisestä maajoukkue- ja seurajoukkuekilpailutoiminnasta yhdessä Euroopan jalkapalloliitto EUFA:n kanssa Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Nyt puolalaisen Sport.pl-sivuston mukaan Venäjä olisi kuitenkin löytämässä takaportin takaisin MM-jatkokarsintaan.

Sport.pl-sivuston mukaan tilanne miesten MM-kisojen jatkokarsinnan jatkon suhteen on edelleen auki. Puolan piti pelata jatkokarsinnassa Venäjää vastaan, mutta maa kieltäytyi vastalauseena Ukrainan-sodalle. Saman tekivät myös Ruotsi ja Tšekki. Nyt Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on kuitenkin jänistämässä tekemästään päätöksestä.

Tapauksen piti olla selvä, kun FIFA ja Euroopan jalkapalloliitto UEFA sulkivat venäläiset seura- ja maajoukkueetSko kansainvälisistä kilpailuista. Venäjä on kuitenkin uhannut valittaa päätöksestä Urheilun välimiesoikeuteen CAS:ään. Tämän seurauksena FIFA on lykkäämässä MM-jatkokarsintapäätöstään. Alunperin päätöksen piti tulla viime viikon perjantaina.

Jakub Laskowski, CAS.n puolalainen välimies, kertoi, että tilanne ei ole niin yksinkertainen kuin mitä sen ajateltiin olevan.

– Tämä on epätavallinen tilanne, joka välttelee FIFA:n tai UEFA:n sääntöjen tavanomaista näkemystä. Siitä huolimatta Lausannen urheilun välimiestuomioistuimen tulee siinä tapauksessa, että Venäjän jalkapalloliitto saa valituksia kansainvälisten liittojen päätöksistä, harkitsemaan valituksia myös lakisääteisten määräysten, ei tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden periaatteiden puitteissa.

Uusimpien tietojen mukaan päätöstä ollaan siirtämässä kesäkuulle. Jalkapalloliitot joutuvat joka tapauksessa säätämään peliaikatauluja uusiksi Ukrainan-sodan vuoksi, koska Skotlanti-Ukraina on yksi ottelupareista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet