Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tarjouskilpailu Valioliigan Chelseasta kiihtyy – Mukaan myös englantilaisväriä

Nick Candy ostajaehdokas Chelsea
AOP

Venäläismiljardööri Roman Abramovitšin kaupittelema Chelsea on mediatietojen mukaan kiinnostanut monia potentiaalisia ostajaehdokkaita. Nyt mukaan on liittynyt englantilainen kiinteistösijoittaja Nick Candy.

49-vuotias englantilainen kiinteistömiljardööri Nick Candy on kertonut harkitsevansa tarjouksen tekemistä Valioliigan Chelseasta. Mediatietojen mukaan Candy hahmottelee 2,5 miljardin punnan tarjousta ja Stamford Bridge -stadionille on varattu vielä lisäksi 1,5 miljardia puntaa.

Vahvistettujen tietojen mukaan Candy haluaa koota sijoittajakonsortion voittaakseen monia muita kiinnostuneita osapuolia, jotka havittelevat Chelseaa Roman Abramovitšilta. Candyn edustaja vahvisti tiedot tiedotteessa.

– Candy tutkii aktiivisesti useita vaihtoehtoja mahdolliselle tarjoukselle Chelseasta. Jokainen tarjous tehdään yhdessä toisen osapuolen kanssa, ja meillä on vakava kiinnostus useilta kansainvälisiltä yhteistyökumppaneilta.

– Herra Candylla on valtava suhde Chelseaan. Hänen isäänsä pyydettiin pelaamaan seurassa, ja hän on seurannut otteluita Stamford Bridgellä neljävuotiaasta lähtien. Seura ansaitsee maailmanluokan stadionin ja infrastruktuurin, ja herra Candyn ainutlaatuinen asiantuntemus ja tausta kiinteistöalalla olisivat erittäin arvokas voimavara tämän vision toteuttamisessa, tiedotteessa todetaan.

Mediatietojen mukaan Candyn päättäväisyys rakentaa Stamford Bridge uudelleen voi olla suuri sysäys hänen toiveilleen saada Abramovitš hyväksymään hänen tarjouksensa.

Mukana myös muitakin ostajaehdokkaita

Todd Boehlyn ja Hansjörg Wyssin muodostama yhdysvaltalaissveitsiläinen konsortio, joka on jo jättänyt virallisen tarjouksen, ei ole tietojen mukaan säväyttänyt Abramovitšia. Hänen kerrotaan haluavan olla varma siitä, että jokainen ostaja jatkaa hänen vuonna 2003 ostamansa seuran menestystä, josta on tullut yksi maailman suurimmista jalkapalloseuroista.

Chelsean kotistadion Stamford Bridge on osa myyntihaastetta. Sen hieman yli 40 000 katsojan kapasiteetin vuoksi ottelutulot ovat rajallisia isompien stadionien käyttäjiin verrattuna. Jos stadionia aiotaan uudelleenrakentaa tai remontoida, sen kustannukset nousevat äkkiä korkeiksi.

Muitakin kiinnostuneita tahoja riittää. Muun muassa James Reuben, Josh Harris ja saudiarabialainen konsortio ovat kaikki mukana tarjouskilpailussa. Yhdysvaltalaispankki Raine Group on kehottanut tarjoajia tekemään viralliset tarjoukset maaliskuun 15. päivään mennessä.

Abramovitšin on kerrottu tähtäävän neljän miljardin punnan myyntihintaan. Jätetyt tarjoukset ovat kuitenkin noin kolmen miljardin hintaluokassa, joten paljon on vielä auki ennen kauppojen viimeistelyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga