Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Hollantilainen huippujalkapalloilija pulassa – Saa syytteen murhan yrityksestä

Quincy Promes laitahyökääjä Moskovan Spartak
AOP

Hollantilainen huippujalkapalloilija Quincy Promes on saanut syytteen murhan yrityksestä, joka tapahtui heinäkuussa 2020 miehen pelatessa Hollannissa.

Hollannin syyttäjäviranomainen on tiedottanut nostavansa syytteen murhan yrityksestä hollantilaista jalkapalloilijaa Quincy Promesia vastaan. Jalkapalloilijaa syytettiin aiemmin tapon yrityksestä serkkunsa puukotuksen johdosta perhejuhlien jälkeen Hollannin Abcoudessa 25.7.2020.

Syyttäjän mukaan Promes puukotti serkkuaan polveen. Uhri sanoi tiistaina asianajajansa kautta haluavansa Promesin syytteeseen murhan yrityksestä. Mediatietojen mukaan Promes myönsi puukottaneen serkkuaan hänen perheensä kanssa käytyjen puheluiden aikana, jotka poliisi nauhoitti salaa pian tapahtumisen jälkeen. Promes itse on vannonut syyttömyyttään.

– Kukaan ei tule varastamaan meiltä. Hän on röyhkeä. Hän tiesi tänään. En voinut jättää sitä. Anteeksi täti, anna anteeksi, Promes sanoi yhdessä puhelussa tietojen mukaan.

Uhrin asianajaja Yehudi Moszkowicz kommentoi, että Promesin kommentit olivat kiistattomia todisteita.

– Nämä ovat Promesin tunnustuksia hänen tietämättään, että hänet äänitettiin. Hän kertoi isälleen, äidilleen ja tädilleen.

Moskowicz oli pyytänyt 12. artiklan mukaista menettelyä pakottaakseen syyttäjän korottamaan syytteitä. Tätä kuulemista ei enää järjestetä syyttäjän keskiviikkoisen päätöksen vuoksi. Näin ollen rikosasia jatkuu seuraavassa käsittelyssä 31. maaliskuuta aikataulun mukaisesti Hollannissa Amsterdamin käräjäoikeudessa.

Myös Promesin asianajaja Gerard Spong otti yhteyttä syyttäjään ja ehdotti syytteen täydentämistä lisäämällä siihen vakavampi syytös. Tämä estää rikosasian käsittelyn viivästymisen syyttäjän mukaan.

Murhan yrityksen lisääminen syytteeseen ei vielä tarkoita, että syyttäjät uskovat, että todisteita on riittävästi murhan yrityksestä tuomittavaksi. Asiaa käsittelevä syyttäjä ilmoittaa lopullisen kantansa vasta oikeudenkäynnin aikana.

Promes pelasi tapahtumahetkellä Hollannin Eredivisien Ajaxissa. Täksi kaudeksi mies siirtyi Venäjän Valioliigaan Moskovan Spartakiin, jossa mies on pelannut yhteensä 22 ottelua ja tehnyt yhdeksän maalia sekä antanut yhden maaliin johtaneen syötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat