Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Barcelona tuhlaili – Lukas Hradeckyn Bayerille karvas tappio

Sevilla FC vs FC Barcelona
AOP

Eurooppaliigassa pelattiin torstaina viisi ottelua, kun RB Leipzig sai vapaataipaleen jatkoon ja keskiviikkona neljännesfinaalit käynnistyivät kahdella ottelulla. Espanjassa Camp Noulla nähtiin päivän ainut maaliton ottelu, mutta muissa otteluissa nähtiin maaleja senkin edestä.

FC Barcelona pelasi Eurooppaliigassa 0-0 -tasapelin Turkin suurseura Galatasarayta vastaan. FC Barcelona oli kotiottelussaan lähes täydellä Camp Noulla läpi 90 minuutin peliajan hallitsevampi osapuoli, mutta joukkue tuhlaili paikkojaan hurjasti. Ottelun ainut maali nähtiin toisen jakson loppupuolella, kun Galatasarayn Bafetimbi Gomis iski pallon Marc-Andre ter Stegenin taakse. Maali hylättiin kuitenki VAR-tarkastuksen myötä paitsiona.

Italiassa Atalanta oli voitokas suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustamaa Bayer Leverkusenia vastaan. Atalanta nousi tappioasemasta 3-2 -voittoon.

Vierasjoukkueen chileläispelaaja Charles Aranguiz heti ottelun 11. peliminuutilla, mutta ensimmäisen jakson kuluessa Atalanta käänsi tappioaseman johdoksi. Maalinteossa onnistuivat ukrainalaishyökkääjä Ruslan Malinovsky ja Kolumbian Luis Muriel. Muriel syötti Malinovskyn avausmaalin ja ukrainalainen syötti Murielin illan ensimmäisen.

Toisen jakson alussa Atalantan huippukaksikko oli jälleen tulessa, kun Muriel vei Malinovskin syötöstä kotijoukkueen jo 3-1 -johtoon. Reilun tunnin pelin jälkeen Bayer nousi vielä maalin päähän ranskalaispelaaja Moussa Diabyn osumalla, mutta Hradeckyn edustama joukkue ei onnistunut nousemaan tasoihin.

Torstain muissa Eurooppaliigan otteluissa nähtiin myös kotivoittoja, kun Braga kaatoi kotonaan Monacon 2-0 -lukemin, Sevilla kaatoi West Hamin 1-0 -lukemin Munir El Haddadin maalilla ja Rangers murskasi 3-0 -luvuin Crvena Zvevdan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut