Teemu Pukki osui – Kriisissä rypevä suurseura ylivoimaiseen voittoon!

Teemu Pukki juhlii maalia Norwichin pelaajien kanssa.

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua torstaina ja kierroksella nähtiin yksi suomalaisen tekemä maali, kun Teemu Pukki naulasi pallon verkkoon. Neljässä ottelussa nähtiin hurjasti maaleja, eikä Carrow Road jättänyt ketään kylmäksi.

Valioliigan torstaina pelatuissa otteluissa Norwich kärsi ilkeän kotitappion Chelsealle 3-1 -lukemin. Norwichin ainokaisesta jälleen kerran vastasi Teemu Pukki, joka osui toisella jaksolla rangaistuspotkusta. Chelsea tappoi pelin nopeasti, sillä vartin pelin jälkeen vieraat olivat jo 2-0 -johdossa Trevor Chalobahin ja Mason Mountin maaleilla. 3-1 -loppulukemat naulasi Kai Havertz varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Chelsealla on hurja taistelu tällä hetkellä käynnissä, sillä omistajapuolella Venäjän aloittama sota Ukrainaan on tuonut ongelmia talouspuolelle, kuten Futisfani.com kertoi.

Norwichilla alkaa tulla kiire mikäli joukkue meinaa vielä taistella säilymisestä Valioliigassa. Seuraavassa kolmessa ottelu joukkue pelaa päävastustajiaan Leedsiä, Brightonia ja Burnleyta vastaan. Näistä olisi hyvä ottaa se seitsemästä yhdeksään pistettä. Otteluista ainoastaan jumbofinaali Burnleyta vastaan on kotikentällä.

Kierroksen muissa otteluissa Southampton johti kotiotteluaan Newcastlea vastaan, mutta taipui lopulta 2-1 -lukemin. Wolves teki omassa kotiottelussaan Watfordista selvää jälkeä. Wolves karkasi reilussa 20 minuutissa 3-0 -johtoon ja 4-0 -loppulukemat Ruben Neves iski 85. peliminuutilla.

Valioliigan pelipäivän päättäneessä ottelussa Leedsin ja Aston Villan välillä nähtiin kolme maalia. Ottelussa hyvään vireeseen äitynyt Aston Villa otti tyylipuhtaan 3-0 -vierasvoiton. Maalinteossa Steven Gerrardin valmentaman miehistön pelaajista onnistuvat Philippe Coutinho, Matty Cash ja Calum Chambers.

Kierroksen otteluista Wolves säilytti voitollaan vielä mahdollisuuden ensi kaudeksi europeleihin. Eroa kuudenteen sijaan ja West Hamiin on kaksi pistettä. Newcastle sai voittonsa turvin happea putoamista vastaan, sillä ero 18. sijaa hallussa pitävään Burnleyhin on jo kymmenen pistettä.