Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Venäjän jalkapalloliitto nousi vastarintaan seura- ja maajoukkueidensa puolesta

Venäjän miesten jalkapallomaajoukkue
AOP

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ja Euroopan jalkapalloliitto UEFA sulkivat taannoin Venäjän kaikesta kansainvälisestä maa- ja seurajoukkuekilpailutoiminnasta. Nyt Venäjä on valittanut päätöksistä.

Urheilun välimiesoikeus CAS julkisti, että se rekisteröi perjantaina Venäjän jalkapalloliiton FUR:n valitukset Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n Neuvoston puheenjohtajiston ja Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n Toimeenpanevan komitean tekemiä päätöksiä vastaan. Päätökset kielsivät kaikkien venäläisten joukkueiden ja seurojen osallistuminen kansainvälisiin maa- ja seurajoukkuekilpailuihin toistaiseksi.

Venäjän FIFA-valitus on tehty FIFA:a, UEFA:a, Puolan jalkapalloliittoa, Ruotsin jalkapalloliittoa, Tšekin jalkapalloliittoa, Montenegron jalkapalloliittoa ja Maltan jalkapalloliittoa kohtaan.

Venäjän UEFA-valitus on kohdennettu puolestaan UEFA:a, Kreikan jalkapalloliittoa, Valko-Venäjän jalkapalloliittoa, Tanskan jalkapalloliittoa, Luxemburgin jalkapalloliittoa ja Itävallan jalkapalloliittoa, Maltan jalkapalloliittoa, Portugalin jalkapalloliittoa, Englannin jalkapalloliittoa FA:ta, Espanjan jalkapalloliittoa, Irlannin jalkapalloliittoa ja Ranskan jalkapalloliittoa kohtaan.

– Valituksissaan FUR pyytää CAS:ää kumoamaan riitautetut päätökset ja palauttamaan kaikki venäläiset joukkueet ja seurat osallistumaan FIFA- ja UEFA-kilpailuihin. Jokaisen valituskirjelmän yhteydessä FUR on myös jättänyt pyynnön jokaisen valituksen kohteena olevan päätöksen täytäntöönpanon lykkäämisestä, CAS kommentoi tiedotteessaan.

CAS:n Tuomioistuinvirasto on käynnistänyt kaksi erillistä välimiesmenettelyä ja hakee urheiluun liittyvän välimiesmenettelyn Code of Sports -menettelyn mukaisesti vastaajaosapuolten kantaa FUR:n pyyntöihin keskeyttää välimiesmenettelyn täytäntöönpano riitautetuissa päätöksissä sekä kunkin välimiesmenettelyn järjestämisestä ja suunnittelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet