Seuraa meitä:

Muut

Tässä kymmenen vaihtoehtoa Ranskan suurseuran uudeksi päävalmentajaksi

Zinedine Zidane jättää Real Madridin
AOP

Jalkapalloilevassa maailmassa nähdään viikoittain mielenkiintoisia tapahtumia. Viimeisen viikon puhutuin aihe lienee Ranskan suurseura PSG:n päävalmentajan kohtalo. Joukkue oli rakennettu voittamaan Mestarien liiga, mutta joukkue ei onnistunut pääsemään edes ensimmäisestä testistä jatkoon.

Ranskan liigaa ylivoimaisesti johtava PSG vaihtaa päävalmentajaa suurella todennäköisyydellä tämän kauden jälkeen. Joukkueen nykyinen luotsi Mauricio Pochettino saanee monosta kauden päätyttyä.

Argentiinalaisvalmentaja tuli seuran peräsimeen kesken viime kauden eikä onnistunut johdattamaan joukkuetta edes Ranskan liigan voittoon. PSG jäi tylysti toiseksi, kun Lille juhli mestaruutta pisteen erolla suurseuraan.

Tälle kaudelle joukkue teki kovia hankintoja, kun hyökkäykseen saapui vielä Neymarin ja Kylian Mbappen tueksi Lionel Messi. Pochettino ei ole saanut luotua loistavan materiaalin kanssa toimivaa pelisysteemiä ja se on näkynyt peleissä karulla tavalla.

Mestarien liigan lohkovaiheessa PSG pelasi isoimmat pelinsä Manchester Cityä vastaan, mutta oli molemmissa otteluissa vastaantulija. Kotiottelunsa joukkue voitti 2-0 -lukemin, kun Cityn viimeistely ontui pahasti, mutta vierasottelussa City oli parempi 2-1 -lukemin. Real Madridia vastaan joukkue voitti avausosan ja johti toista peliäkin tunnin kohdalla 1-0 -lukemin, mutta totaalinen sulaminen tapahtui ja PSG taipui yhteismaalein 3-2.

Fanit ja seuran presidentti Nasser Al-Khelaifi eivät varmastikaan olleet tyytyväisiä tippumiseen, joten suurella todennäköisyydellä valmentaja vaihtuu.

Mahdollisena kärkikanditaattina pidetään ranskalaista Zinedine Zidanea joukkueen päävalmentajaksi. Zidane valmensi viimeksi toisella stintillään Real Madridia vuosi sitten. Muita potentiaalisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Diego Simeone, Antonio Conte, Massimiliano Allegri, Erik ten Hag, Christophe Galtier, Mikel Arteta, Simeone Inzaghi, Thiago Motta ja Lucien Favre.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut