Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Lionel Messin paluu FC Barcelonaan kiven takana – “Hän on pelannut viimeisen pelinsä…”

Lionel Messi
AOP

Ranskan superjoukkue PSG:n kausi päättyy Ranskan liigassa mestaruuteen, mutta kaivattua Mestarien liigan voittoa ei vieläkään ole luvassa. Suurella todennäköisyydellä joukkueesta on kaksi kolmesta supertähdestä lähdössä, mutta Lionel Messin odotetaan pysyvät ranskalaisjengissä.

Kesällä Argentiinan Lionel Messi jätti FC Barcelonan taakseen, kun joukkueella ei ollut varaa maksaa kapteeninsa ja pitkäaikaisen tähtipelaajan palkkaa. Messi siirtyi tämän jälkeen ilmaisella siirrolla Ranskan kovimman joukkueen eli PSG:n riveihin Mauricio Pochettinon valmennukseen. Messi kirjoitti PSG:n kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Pariisissa ei olla pahemmin oltu tyytyväisiä argentiinalaistähden pelaamiseen ja Real Madridille kärsityn Mestarien liiga tappion jälkeen kuraa on tullut niskaan. Monet spekulaatiot ovat jo alkaneet jatkaako Messi Ranskassa enää ensi kaudella vaan onko hänet tarkoitus kaupata toisaalle.

FC Barcelonan ympärillä on nousseet huhut ilmoille, josko Messi olisi palaamassa vuoden reissun jälkeen pelilliseen kotiinsa, mutta espanjalaislehti Marca ei usko tähän. Messi jätti Barcelonan kylmissä väleissä presidentti Joan Laportan kanssa, joten enää ei uskota, että argentiinalainen palaisi organisaation riveihin, vaikka pelikaveri Xavi Hernandez onkin päävalmentaja.

Marcan jutussa uskotaan, että Messi on pelannut viimeisen pelinsä Blaugranan paidassa ja paluu saattaa tapahtua ajanmyötä organisaation johtotehtäviin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut