Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin Valioliigan Chelsean myynnissä käy kuhina – Taas kaksi upporikasta tahoa laittoi ostohousut jalkaan

Rickettsin perhe Chelsea-ostajaehdokas USA
AOP

Tarjouskilpailu Englannin Valioliiga -seura Chelsean omistuksesta kiihtyy entisestään. Nyt vahvoina ehdokkaina on noussut esille kaksi eri upporikasta tahoa.

Yhdysvaltalaisen baseballin MLB-sarjassa pelaavan Chicago Cubsin omistava yhdysvaltalainen Rickettsin perhe on mediatietojen mukaan vahvoilla Englannin Valioliigan Chelsean-hankintakilvasssa. Perhe on julkistanut johtavansa sijoittajaryhmää, joka on jättämässä tarjousta lontoolaisseurasta. Mukana on myös muun muassa tunnettu yhdysvaltalainen hedge-rahastoyrittäjä Ken Griffin.

Rickettsien keskiviikkona antamassa lausunnossa kerrottiin, että ryhmä jakaa tietoja aikeistaan lähiaikoina.

– Rickettsin perhe, Chicago Cubsin omistaja, voi vahvistaa, että he johtavat sijoitusryhmää, joka tekee virallisen tarjouksen Chelseasta tänä perjantaina.

– Ikonisen ammattilaisurheilujoukkueen pitkäaikaisina toimijoina Rickettsin perhe ja heidän kumppaninsa ymmärtävät, kuinka tärkeää on panostaa menestymiseen kentällä, samalla kun kunnioitetaan seuran, fanien ja yhteisön perinteitä, tiedotteessa kerrotaan.

Rickettsin perhe osti Cubsin vuonna 2009 ja kunnosti seuran Wrigley Field -stadionin osana pyrkimyksiään luoda voittava joukkue. Cubs voitti World Series -mestaruuden vuonna 2016, mikä päätti 108 vuoden odotuksen ja lajin pisimmän mestaruudettoman kauden.

Thomas Ricketts on Cubsin puheenjohtaja, ja hänen sisaruksensa ovat myös hallituksessa. Perhe omistaa myös 25 % osuuden yhdysvaltalaismedia CSN Chicagosta.

Rickettsien taustalla on myös kohuja. Perheen päämies, 80-vuotias Joe Ricketts, on konservatiivisen yhdysvaltalaispolitiikan vaikutusvaltainen hahmo ja hän joutui vuonna 2019 pyytämään anteeksi vuotaneissa sähköposteissa antamiaan muslimivastaisia ​​kommentteja. Mediatietojen mukaan tarjouksen päävastuussa olisivat kuitenkin Tom Ricketts, Laura Ricketts ja Todd Ricketts.

Brittimiljardööri Nick Candy toinen vahva uusi ehdokas

Chelsea-legenda Gianluca Viallin yritys Tifosoy on lähtenyt mukaan pääneuvonantajaksi brittimiljardööri Nick Candyn ostotarjouksessa Chelseasta. Candy on tietojen mukaan valmis tarjoamaan Roman Abramovitšille 2,5 miljardia puntaa Chelseasta, mukaan lukien 1,5 miljardia puntaa Stamford Bridge -stadionin kunnostukseen.

Candyn tiedottaja kertoi lisää tarjouksen taustoista tiedotteessa.

– Candy-tarjous on nimittänyt Tifosyn toimimaan prosessin johtavana neuvonantajana. Tifosy on työskennellyt joidenkin Euroopan parhaiden jalkapallosiirtojen parissa, mukaan lukien Manchester United, Juventus, AS Roma ja Inter Milan.

– Yhtiön perustaja on entinen ammattilaisjalkapalloilija ja todella rakastettu Chelsea-pelaaja Vialli. Heidän työnsä datan ja liiketoiminta-analyysin parissa on tähän mennessä ollut erinomaista, tiedotteessa kehutaan.

Candy on myös luvannut Chelsea-faneille paikan Chelsean hallituksessa, jos hän onnistuu ostamaan seuran.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga