Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Englannin Valioliiga -tähti Kurt Zouma ei päässyt kuin koira veräjästä kissansa potkimisesta

Kurt Zouma puolustaja West Ham
AOP

Kuten aiemmin kirjoitimme, Englannin Valioliigassa pelaavan West Hamin tähtipuolustaja Kurt Zouma joutui kohun keskelle potkaistuaan kissaansa menetettyään siihen hermonsa. Nyt mies joutuu veljensä kanssa vastuuseen tempustaan.

West Ham Unitedin ranskalainen tähtipuolustaja Kurt Zouma joutuu Animal Welfare Act -lain mukaiseen syytteeseen kissansa potkaisemisesta. Myös Kurtin veli Yoan Zouma sai syytteen kuvattuaan tilanteen Snapchattiin. Kurt menetti tapauksen vuoksi myös Adidas AG:n sponsorisopimuksensa.

Brittiläinen eläinsuojeluyhdistys RSPCA tiedotti syytteiden nostamisesta keskiviikkona.

– Täydellisen ja perusteellisen tutkimuksen jälkeen olemme aloittaneet prosessin syytteen nostamiseksi Kurtia ja Yoania vastaan ​​Animal Welfare Act -lain mukaisesti.

– RSPCA hoitaa edelleen tilanteessa ollutta kahta kissaa. Voimme julkaista lisätietoja, kun oikeuden päivämäärä on vahvistettu, tiedotteessa kerrottiin.

Kurtin joukkue West Ham julkaisi myös tiedotteen tilanteesta.

– Olemme tietoisia RSPCA:n lausunnosta, joka liittyy sen Kurtiin liittyvään tutkimukseen. Kurt jatkaa täydellistä yhteistyötä seuran tukemana.

– Ymmärrämme, että Kurtin kissat ovat eläinlääkärin tarkastamia, ne ovat hyvässä kunnossa, eikä niillä ole fyysisiä vammoja.

Yoanin joukkue, Kansallisliigassa pelaava Dagenham & Redbridge FC, tiedotti myös tilanteesta. Seura kertoi myös tuomitsevansa eläinrääkkäyksen.

– Dagenham & Redbridge FC panee merkille RSPCA:n päätöksen syyttää Yoania vuoden 2006 eläinsuojelulain nojalla.

– Vaikka Yoan jatkaa täydellistä yhteistyötä RSPCA:n kanssa, koska asia on nyt edennyt, Dagenham & Redbridge FC katsoo, että Yoanin tai seuran ei ole enää asianmukaista antaa lisälausuntoja.

Kurt on pelannut tällä kaudella West Hamissa yhteensä 20 peliä ja on viimeistellyt yhden maalin. Yoan on pelannut Dagenham & Redbridgessä kuusi peliä ilman tehoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat