Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Quincy Promes uppoaa yhä vakavampiin ongelmiin – Edessä jo toinen vakava rikossyyte

Quincy Promes laitahyökääjä Moskovan Spartak
AOP

Hollantilainen huippujalkapalloilija Quincy Promes on tällä hetkellä jättimäisissä vaikeuksissa. Miestä syytetään jo serkkunsa murhan yrityksestä ja nyt hollantilainen De Telegraaf -lehti kertoi, että miestä epäillään myös miljardiluokan huumekaupoista.

Kuten kirjoitimme aiemmin, hollantilaista huippujalkapalloilijaa Quincy Promesia syytetään serkkunsa murhan yrityksestä. Nyt hollantilainen De Telegraaf -lehti kertoi, että tieto murhayrityksestä saatiin vielä vakavamman rikoksen tutkinnan yhteydessä. Promesia nimittäin syytetään osallisuudesta 120 miljoonan euron arvoisen kokaiinilastin myymisessä.

Poliisi oli murhan yrityksen paljastuessa jo Promesin jäljillä ja salakuunteli hänen puhelintaan. Tätä kautta Promesin tunnustus serkkunsa murhan yrityksestä tuli tietoon, kun Promes tunnusti sen sukulaisilleen.

– Kukaan ei tule varastamaan meiltä. Hän on röyhkeä. Hän tiesi tänään. En voinut jättää sitä. Anteeksi täti, anna anteeksi, Promes aneli sukulaisiltaan.

Hollannin poliisi on kertonut, että se uskoo, että Promes on ollut mukana sekä jengirikollisuudessa että huumekaupassa. Samaan tapaukseen liittyen Promesin sukulainen on jo vankilassa istumassa tuomiota rahanpesusta ja huumekaupasta.

Raporttien mukaan Promes on mukana juonessa. Tietojen mukaan Promes ja hänen perheensä sijoittavat huume-erään, joka sisälsi 4000 kiloa kokaiinia. Huumeen kauppahinta oli tietojen mukaan 120 miljoonaa euroa ja sen myyntihinta olisi vielä tätäkin korkeampi.

Belgian poliisi pysäytti huumelastin Belgian Antwerpenissä huhtikuussa 2020. Samalla pidätettiin myös useita samaan huumevyyhtiin sotkeutuneita henkilöitä.

Myös Promesin syyte murhan yrityksestä etenee, joten Venäjän Valioliigan Moskovan Spartakissa tällä kaudella yhteensä 23 ottelussa kymmenen maalia tehnyt ja kaksi maalisyöttöä tarjoillut hollantilainen saattaa hyvinkin olla ammattilaisuransa lopussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat