Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Todd Boehlyn johtama konsortio korotti panoksiaan Chelsea-tarjouskilpailussa

Todd Boehly ostajaehdokas Chelsea
AOP

Kilpajuoksu Englannin Valioliigan Chelsean ostamiseksi kiihtyy perjantain takarajaa kohti. Nyt yksi pääostajaehdokkaista, yhdysvaltalaisen Todd Boehlyn johtama konsortio, on palkannut avukseen tunnetun entisen englantilaisen poliitikon, Danny Finkelsteinin.

Yksi Englannin Valioliigan Chelsean pääostajaehdokkaista, yhdysvaltalainen Todd Boehlyn johtama konsortio, palkkasi entisen Ison-Britannian hallituksen neuvonantajan, englantilaisen Danny Finkelsteinin, palvelukseensa. 59-vuotias on entinen PR-johtaja ja on neuvonut aiempia Konservatiivipuolueen johtamia hallituksia.

Mediatietojen mukaan Chelsea-fanina tunnettu Finkelstein palkattaisiin lontoolaisseuraan johtorooliin, mikäli konsortion ostotarjous hyväksytään.

Finkelstein vahvisti mediatiedot Twitter-tilillään.

– Olen iloinen saadessani olla osa Todd Boehly -konsortiota, joka pyrkii ostamaan Chelsea FC:n.

– Mielestäni tämä on kuin se maali, jonka Super Frank (Frank Lampard) teki lisäajalla Stoke Cityä vastaan ​​voittaakseen pelin ja kaikki kolme pistettä, kun olimme häviämässä, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää kolme minuuttia, Finkelstein hehkutti.

Boehly kehuu konsortion ammattitaitoa.

– Nämä ovat älykkäitä tyyppejä, joilla ei ole vain rahaa, jota sijoittaa, vaan he myös osaavat käyttää sitä.

– He ymmärtävät dataa ja ymmärtävät faneja. Olen todella innoissani fanien osallistumissuunnitelmista, joihin uskon vahvasti. Haluan Chelsean olevan pioneeri.

Finkelstein tunnustaa myös rakkautensa Chelseaa kohtaan.

– Olen intohimoinen Chelseaa kohtaan eksentrisyyteen asti. Haluan omistajia, jotka investoivat, mutta ovat myös oivaltavia ja käyttävät moderneja menetelmiä pitääkseen seuramme maailman huipulla. Uskon, että Boehly olisi juuri tällainen omistaja.

– Tämä on innokkaiden urheilufanien, todella menestyneiden mestarien kannattajien, tarjous. Katsokaa vain Los Angeles Dodgersia, mitä he ovat sijoittaneet ja mitä he ovat voittaneet, englantilainen ylisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga