Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Manchester United -legenda Gary Neville ruoskii seuran omistajia: “Jotain suurta puuttuu”

Gary Neville
AOP

Englannin Valioliigan Manchester United on kompuroinut tälläkin kaudella niin kotimaan sarjoissa kuin Euroopankin kentillä. Nyt seuralegenda Gary Neville avasi sanaisen arkkunsa ja haukkui seuran omistavan Glazerin perheen toimia.

Manchester United majailee Englannin Valioliigassa viidentenä. Sillä on pelaamatta vielä yhdeksän ottelua ennen kauden päätöstä ja matka kärjessä porhaltavaan paikallisvastustajaan Manchester Cityyn on jo 20 pistettä. Sijoituksellaan United olisi oikeutettu paikkaan Eurooppa-liigassa ensi kaudella, eikä Mestarien Liiga -paikkoihinkaan ole matkaa kuin yksi piste, mutta uhkakuvia leijuu silti ilmassa.

Unitedin takana West Ham, Tottenham ja Wolverhampton kyttäävät iskuasemissa maksimissaan neljän pisteeen päässä. United tippui lisäksi jo Mestarien Liigasta hävittyään Atletico Madridille. Manchesterilaisseura joutuu siis tekemään vielä tosissaan töitä varmistaakseen paikkansa ensi kauden europeleihin.

Unitedin omistava Glazerin perhe on ollut jo pitkään sekä fanien että seuralegendojen arvostelun kohteena. Monien mielestä Glazerit eivät panosta Unitediin tarpeeksi ja muun muassa petetyt lupaukset ja taannoin torpattu Superliiga-seikkailu ovat suututtaneet laajasti.

Nyt United-legenda Gary Neville on avannut suunsa ja arvostelee seurajohtajana toimivaa Avram Glazeria miehen prioriteeteistä. Avram oli lentänyt Unitedin Atletico-tappion jälkeen tapaamaan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Dubain urheiluneuvoston puheenjohtajaa šeikki Mansoor bin Mohammedia keskustellakseen krikettiliigan perustamisesta. Tämä ei istunut Nevillen pirtaan.

– Hänen on täytynyt pysähtyä matkallaan Manchesteriin niihin fanitapaamisiin, jotka he lupasivat ESL:n jälkeen!

– United tippuu Mestarien Liigasta ja hän suuntaa Dubaihin keskustelemaan kriketistä, Neville arvosteli.

Neville laukoi kovaa tekstiä myös toisesta Unitedin Glazer-johtajasta, Joel Glazeristä, aiemmin tällä viikolla podcastissaan.

– Todellisuus on, että jotain suurta puuttuu, ja se tulee ylhäältä. Kuulimme Joelin sanovan jokin aika sitten, että hän aikoo olla tekemisissä fanien kanssa. Lennot ovat auki Joel, pääset Manchesteriin.

– Nähdään täällä, nähdään, kun puhut faneille kunnolla. Selitä se visio, sinulla on uusi toimitusjohtaja paikallaan, mutta et voi jättää sitä vain uudelle toimitusjohtajalle. Sinun on tultava paikalle, englantilainen irvaili.

Nevillen mukaan Joel on luvannut muutoksia.

– Hän sanoi Superliigan jälkeen aikovansa muuttaa tapaa, jolla hän toimii seurassa, ja hän aikoi tulla katsomaan faneja.

– Hän ei ole tehnyt niin. Ei siten, että minä tietäisin siitä, ellei hän ole livahtanut sisään minun tietämättäni, ja monet ihmiset eivät livahtele Manchesteriin tietämättäni!

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga