Seuraa meitä:

Serie A

Nämä joukkueet ovat Paulo Dybalan perässä! – Siirto sumusaarille todennäköinen

Paulo Dybala Juventusin paidassa.
AOP

Italian pääsarjassa Serie A:ssa vahvaa kevättä pelaava Juventus menettää kesällä argentiinalaisen tähtihyökkääjänsä toisaalle kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi. Tässä jutussa kerrataan joukkueita, jotka ovat Paulo Dybalan perässä ensi kesänä, kun siirtomarkkinat aukeavat uudelleen.

Argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybala on tullut tiensä päähän Italian suurseura Juventuksessa. Dybala jättää seuran kesällä ja siirtyyn johonkin toiseen Euroopan suurseuraan.

Tällä hetkellä muutama seura on äärimmäisen kiinnostuneita argentiinalaisen palveluksista ja yhtenä potentiaalisena joukkueena pidetään Mestarien liigassa epäonnistunutta PSG:tä. Suurella todennäköisyydellä Dybala siirtyy kuitenkin Englannin pääsarjaan Valioliigaan, jossa useat seurat ovat kiinnostuneita hyökkääjän palveluksista.

28-vuotiaan argentiinalaisen siirtosumma on ollut laskussa jo pitkään ja tällä hetkellä Transfermarkt.com -sivusto arvioi, että argentiinalaisen siirtoarvo olisi vain noin 40 miljoonan euron luokkaa. Dybala on jäänyt Juventuksessa Federico Chiesan ja kroaatti Dusan Vlahovicin jalkoihin. Myös kokenut espanjalainen Alvaro Morata on ajanut argentiinalaisen edelle.

Argentiinalainen on pelannut tällä kaudella kuitenkin 21 ottelussa ja aloittanut yli puolissa otteluistaan, joissa on esiintynyt. Maaleja on syntynyt Italiassa kahdeksan kappaletta. Mestarien liigassa vastuu on jäänyt pienemmälle, kun viidessä esiintymisessä on syntynyt kolme maalia ja minuutit ovat jääneet pieniksi.

Tiukimmin hyökkääjän perässä on Ranskan pääsarjan ykkösjoukkue PSG, joka tulee tekemään isoja muutoksia kesällä. PSG:ltä saattaa koko kärki lähteä hyökkäyksestä kesällä, kun sekä Neymar, Kylian Mbappe ja Lionel Messi ovat siirtymässä toisaalle.

Englannin Valioliigassa isoiten argentiinalaisen perässä on Manchester United. Unitedin riveissä tapahtuu myös paljon muutoksia, kun Cristiano Ronaldo ja Edinson Cavani lähtevät suurella varmuudella.

PSG:n ja Manchester Unitedin lisäksi myös Antonio Conten valmentama Tottenham sekä Italian pääsarjan Inter ovat kiinnostuneita argentiinalaisen palveluksista.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Serie A