Seuraa meitä:

Muut

PSG on valmis riehumaan siirtomarkkinoilla! – Nämä pelaajat joukkueen tähtäimessä

RB Leipzig Christopher Nkunku
AOP

Vuosi 2022 oli jälleen sellainen jolloin Ranskassa odotettiin, että PSG marssii tyylikkäästi Mestarien liigan voittoon. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä huippuunsa viritetty ranskalaiskone alkoi savuttaa jo Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Ensi kesänä joukkueessa tullaan näkemään paljon muutoksia ja se tarkoittaa samalla uusia pelaajia.

PSG on vuodesta toiseen ollut kova satsaamaan eri pelaajiin ja pyrkinyt voittamaan rahalla mestaruuksia. Viime kaudella joukkue onnistui jopa Ranskan pääsarjassa jäämään toiseksi, mutta tällä kaudella sarjavoitto näyttää päivänselvältä asialta.

Isoin palkinto, minkä ranskalaisseura haluaa voittaa on Mestarien liiga. Tänä vuonna joukkue oli jo lähellä pääsyä puolivälieriin, mutta viimeinen 30 minuuttinen Real Madridia vastaan Santiago Bernabeulla olivat kohtalokkaat. Realin ranskalaistähti Karim Benzema iski reilussa vartissa pallon kolmesti Gianluigi Donnarumman selän taakse ja käänsi otteluparin päälaelleen.

PSG:stä on kesällä eri tietojen mukaan lähdössä monia tähtipelaajia. Entisten FC Barcelona tähtien Lionel Messin ja Neymarin perään on jo buuattu ranskalaisyleisön toimesta, ja joukkueen suurin supertähti Kylian Mbappe on matkalla Realin riveihin ensi kesänä.

Ranskalaisjätin tiedetään tällä hetkellä olevan Saksan Bundesliigan kärkijoukkueisiin lukeutuvan RB Leipzigin kärki Christopher Nkunkun perässä. Ranskalaishyökkääjä siirtyi aiemmin reilun kymmenen miljoonan euron siirtosummalla PSG:stä Saksaan, mutta nyt vanha suola on alkanut janottamaan Pariisissa. 25-vuotias ranskalaispelaaja on tällä kaudella pelannut 27 Bundesliigan ottelussa ja tehnyt näissä 15 maalia. Mestarien liigassa kuuteen otteluun Nkunku teki seitsemän osumaa.

Nkunkun lisäksi isoissa huhuissa Pariisiin pyörii ranskalaiskeskikenttä Paul Pogba. Pogban sopimus päättyy Manchester Unitedin kanssa tähän kevääseen ja keskikenttämiehellä olisi halu pelata maajoukkueeseen kuuluvien pelikavereiden kanssa myös sarjajalkapalloa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut