Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Valioliigan tähtihyökkääjä lähtökuopissa! – Markkinahinta käsittämätön

Evertonin Richarlison lähtökuopissa.
AOP

Valioliigassa tällä kaudella pahemman kerran epäonnistunut Everton on menettämässä kesällä tähtipuolustajansa. Everton pelaa tällä hetkellä Englannin pääsarjassa putoamista vastaan ja se on aiheuttanut ongelmia brasilialaispuolustajan tulevaisuuden kannalta.

Evertonia Englannin pääsarjassa edustava 24-vuotias brasilialaiskärki Richarlison on valmis lähtemään kesällä toisaalle. Richarlison haluaa päästä paremmille markkinoille pelaamaan, jotta hyökkääjällä olisi parempi mahdollisuus murtautua maansa kokoonpanoon ensi syksynä pelattavissa Qatarin MM-kisoissa.

Tällä kaudella Valioliigassa Richarlison on pelannut 20 ottelua ja tehnyt vain neljä maalia. Keltaisia hyökkääjälle on annettu vain kuusi eikä pelaajaa ole kertaakaan ajettu ulos kentältä.

Richarlison saapui elokuussa 2017 Brasilian pääsarjan Fluminensen riveistä Englantiin Watfordin riveihin. Watfordissa puolustaja vietti vain yhden vuoden ennen siirtoaan Evertoniin 40 miljoonan punnan siirtosummalla, jossa on käynnissä nyt neljäs kausi. Brasilian maajoukkueessa hyökkkääjä teki debyytin syyskuussa 2018 ja 32 ottelussa on syntynyt kymmenen maalia.

– En pelaa täällä, koska olen komea. Minua harmittaa, kun olin vakavan loukkaantumisen takia sivussa kokoonpanosta. Olen luottavainen, että pääsen maajoukkueen riveihin MM-kisoihin, kommentoi hyökkääjä 90min -uutissivustolle.

Tällä hetkellä brassikärjen siirtosumman arvellaan Transfermarktin mukaan 55 miljoonan punnan luokkaa. Parhaimmillaan siirtosumman nähdään olleen 65 miljoonassa. Tällä hetkellä hyökkääjän perässä Valioliigan joukkueista ovat koviten Arsenal ja Manchester United, jossa tapahtuu paljon muutoksia kesällä.

Tammikuussa PSG oli kysellyt brasialaisen perään, jonka sopimus Evertonin kanssa on voimassa aina kesään 2024 saakka. Richarlison ei halunnut siirtyä joukkueeseen, sillä PSG:ssä kilpailu kärkipelaajan paikasta oli huomattavasti kovempi kuin Evertonissa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset