Seuraa meitä:

Muut sarjat

Veikkausliigan KuPS vahvisti rivejään eksoottisella hyökkääjällä

KuPS taisteli alivoimalla jalkapallon Suomen Cupin mestariksi
AOP

Veikkausliiga-kauteen valmistautuva Kuopion Palloseura on vahvistanut hyökkäystään. 27-vuotias georgialaishyökkääjä Nika Sichinava liittyy joukkueeseen lainasopimuksella.

Nika Sichinava on 27-vuotias keskushyökkääjä. Hän siirtyy KuPS:ään Ukrainan Valioliigan Kolos Kovalivkasta, jonne mies siirtyi viime kesänä. Lainasopimus ulottuu kesäkuun 2022 loppuun ja se sisältää option jatkosta pelikauden loppuun asti.

KuPS:n tiedotteen mukaan Sichinava on target-tyylinen pelaaja, mutta hän on myös hyvin liikkuva hyökkääjä. 185-senttinen pelaaja viimeistelee monipuolisesti molemmilla jaloillaan, sekä päällään. Maalintekotaitojensa lisäksi hän myös pystyy luomaan maalipaikkoja sekä tilaa joukkuekavereilleen.

Ukrainan Valioliigassa Sitchinava on pelannut 39 ottelua, joissa hän on tehnyt seitsemän maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Tehojensa puolesta parhaan kautensa hän pelasi kaudella 2019-20, jolloin Ingulets Petroven paidassa pelannut georgialaishyökkääjä iski 17 maalia Ukrainan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Persha Ligassa.

Sichinava aloitti uransa venäläisen Volgar Astrakhanin juniorijoukkueissa. Sieltä hän siirtyi pelaamaan Georgiaan ja edusti Kolkheti-1913 Potia ja WIT Georgiaa, kunnes hän siirtyi Ukrainaan. Ukrainassa mies on edustanut edellä mainittuja Inguletsia ja Kolosia. Mies on päässyt pelaamaan myös kansainvälisiä pelejä Kolosin riveissä.

Sitchinava liittyi KuPS:n harjoitusvahvuuteen maanantaina ja hän on valmennuksen käytettävissä jo tämän viikon harjoitusotteluissa MP:a ja AC Oulua vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut sarjat