Seuraa meitä:

Serie A

Valioliigan supertähti liikkumassa? – Italian suurseura virittelee massiivista tarjousta

UEFA Champions League football match Group B Liverpool FC vs AC Milan
AOP

Italian Serie A:ssa vahvaa nousua kohti sarjan kärkitaistelua tekevä Juventus on mullistamassa jalkapallomaailmaa lähivuosina. Viimeisen parin kauden ajan paikkaansa etsinyt italialaisseura on ottanut kiikareihin Valioliigan supertähden. Juventuksen oletetaan olevan valmis tekemään hurjaa tarjousta tähtihyökkääjälle.

Viimeisten kausien aikana hieman sekasortoisessa tilanteessa ollut Juventus on tekemässä lähivuosina isoa iskua siirtomarkkinoilla. Juventus on 90min -nettisivuston lähteiden mukaan hankkimassa egyptiläishyökkäjä Mo Salahia Liverpoolista, kun hyökkääjän sopimus kesällä 2023 päättyy nykyisen joukkueensa kanssa.

Salah on ollut Liverpoolin hyökkäyspelin sielu viimeisen kolmen kauden ajan. Egyptiläinen on paukuttanut Valioliigassa tälläkin kaudella jo 20 maalia 27 otteluun ja ollut pääsääntöisesti avauksessa. Mestarien liigassa Salah on pelannut kahdeksan ottelua ja tehnyt näissä saman verran maaleja.

29-vuotias egyptiläinen on edustanut Liverpoolia jo kaudesta 2017-18 alkaen. Salah siirtyi AS Romasta Liverpooliin 35 miljooonan euron siirtosummalla. Viiden kauden aikana Liverpoolissa hyökkääjä on paukuttanut yhteensä 115 maalia 172 Valioliigan otteluun.

Transfermarkt.com -sivuston mukaan Salahin tämän hetkinen arvo markkinoilla on noin 100 miljoonaa euroa. Parhaimmillaan hyökkääjän arvo on ollut 150 miljoonan tienoilla. Oletettavasti 100 miljoonaa euroa ei tällä hetkellä riitä Liverpoolille siirtosummaksi, joten Juventuksen olisi oletettavasti lyötävä pöytään lähes 150 miljoonaa euroa hankkiakseen pelaajan jo ensi kaudeksi riveihinsä.

Kesällä 2023 Salahista on tulossa vapaa agentti ja vapaa siirtymään mihin joukkueeseen tahansa. Juventus on 90min -sivuston tietojen mukaan valmis lyömään jopa neljän vuoden sopimuksen hyökkääjälle arviolta yli kymmenen miljoonaa puntaa kaudesta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Serie A