Seuraa meitä:

La Liga

Valioliigan kärkijoukkueille jäämässä luu käteen! – Espanjalaistähti jatkamassa kasvattiseurassaan

FC Barcelonan nuori suurlupaus Gavi
AOP

Espanjan La Ligassa kovaa nousua takaisin kärkikahinoihin tekevä FC Barcelona otti viikonlopun ottelussaan ison voiton sarjassa toisena olleesta Sevillasta. FC Barcelonalle Sevilla voittoakin tärkeämpi asia on se, että organisaatio on tekemässä isoa jatkosopimusta nuoren ja superlupaavan keskikenttäpelaajansa kanssa. Tämän perässä ovat olleet monet huippuseurat Euroopan viheriöiltä.

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona otti sunnuntain La Liga -ottelussa ison kotivoiton Sevillasta 1-0 -lukemin. Voiton myötä Barcelona nousi sarjassa toiseksi. Tällä hetkellä La Ligassa kolme joukkuetta on tasapisteissä toisella sijalla. Barcelonan lisäksi Atletico Madrid ja Sevilla ovat 57 pisteessä. Viidentenä sarjassa on Real Betis 53 pisteessä. Sarjakärjessä Real Madrid on 69 pisteellä, mutta Los Blancosilla on peli enemmän pelattuna kuin Barcelonalla.

Sevillaa vastaan FC Barcelona iski ainoan maalinsa reilut 70 peliminuutin jälkeen, kun Pedri viimeisteli Ousmane Dembelen esityöstä kauden toisen osumansa.

Ottelussa nähtiin kentällä myös viimeisen 15 minuutin ajan 17-vuotias huippulupaus Gavi. Gavi on pelannut tällä kaudella 25 ottelussa Blaugranan paidassa ja viimeistellyt kaksi maalia. Nuoren espanjalaisen perässä ovat olleet todella useat Euroopan suurseurat mukaanlukien Valioliigan Manchester City ja Liverpool sekä Ranskan liigan PSG, Bundesliigan Bayern Munchen.

90min -uutissivuston lähteiden mukaan Valioliigan suurseuroille on FC Barcelonan puolelta kerrottu, että Gaville ollaan sorvaamassa pitkää jatkosopimusta. Jatkosopimuksen yhteyteen ollaan kuulemma tekemässä samanlaista ulososto pykälää kuin Pedrillekin. Pedrin saa halutessaan FC Barcelonasta mikäli organisaatiolle maksaa huokean miljardin euron korvauksen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga