Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Englantilaishyökkääjä Tammy Abraham tulevaisuuden aikeistaan: “Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan?”

Tammy Abraham
AOP

Serie A:n AS Roman englantilaishyökkääjä Tammy Abraham on ollut hurjassa vireessä roomalaisseurassa. Nyt mies kuitenkin vihjailee paluusta kotimaahansa.

Hyökkääjä Tammy Abraham siirtyi Serie A:n AS Romaan Englannin Valioliigan Chelseasta elokuussa 2021 40 miljoonalla eurolla. Abrahamin vastuu lontoolaisseurassa oli ollut vaihtelevaa ja mies haki uutta suuntaa uralleen.

Romassa vastuuta on tullut ja myös tulosta. Abraham on pelannut Roman riveissä niin Serie A:ta, Konferenssi-liigaa, Italian cupia kuin Mestarien liigaakin. 41 ottelussa on syntynyt 23 maalia ja neljä maalisyöttöä.

Brittilehti The Sunin haastattelussa Abraham kertoo, että hän seuraa eri lähteistä, mitä hänestä kirjoitetaan.

– Kun näen juttuja, jotka yhdistävät minut muihin seuroihin, minusta tuntuu hyvältä, se saa sinut tuntemaan, että teet jotain oikein. On mukava tunne nähdä nimesi kaikkialla sanomalehdissä. Keskityn kuitenkin toimintani hoitamiseen täällä.

Hyökkääjä pyörittelee avoimesti omia ajatuksiaan tulevaisuudestaan.

– Minut saatetaan liittää moniin seuroihin, mutta kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

– Tietenkin olen kasvanut Englannissa, olen Lontoon poika. Ehkä jonain päivänä palaan Valioliigaan pitämään siellä melua. Minulle tällä hetkellä kyse on keskittymisestä Roomaan, parhaani tekemiseen ja toivottavasti pokaalin voittamiseen, mitä he eivät ole tehneet moneen vuoteen.

Abraham jakaa kiitosta urakehityksestään Roma-managerille José Mourinholle.

– On syy, miksi kutsun häntä maailman parhaaksi manageriksi. Hän tietää kuinka johdattaa sinua, hän tietää kuinka päästä ihosi alle ja hän osaa saada sinut tuntemaan itsesi toisinaan hyvin erityiseksi pelaajaksi. Hän ei koskaan kerro sinulle, mutta haluan aina tehdä parhaani hänen hyväkseen.

Portugalilaisen haastaminen tuo Abrahamin mielestä parhaat puolet esiin.

– Hän pakottaa minua tekemään parhaani. Kun minusta tuntuu, että olen tehnyt tarpeeksi, hän sanoo minulle, että minun on tehtävä enemmän. Tänne tuleminen ja Mourinhon kaltaisen managerin saaminen valmentamaan sinua, uskominen itseesi antaa vain lisää itseluottamusta, englantilainen ylistää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A