Seuraa meitä:

Maajoukkueet

Veikkaus Oy jatkaa edelleen merkittävänä suomalaisen jalkapallon tukijana

Veikkaus Oy
AOP

Veikkaus Oy, Suomen Palloliitto Ry ja Veikkausliiga syventävät yhteistyötä monivuotisilla yhteistyösopimuksilla. Laaja yhteistyökokonaisuus kasvattaa seurojen sopimuskorvauksia merkittävästi.

Veikkaus Oy on solminut yhteistyösopimukset Suomen Palloliitto Ry:n ja Veikkausliigan kanssa. Sopimuksiin sisältyy yhteistyö Palloliiton alaisuudessa toimivien Kansallisen Liigan, Miesten Ykkösen ja Miesten Kakkosen seurojen, naisten ja miesten Futsal-liigaseurojen sekä Suomen Cup -kilpailujen kanssa.

Yhteistyösopimusten kesto on kolme vuotta ja optio kaksi vuotta.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Veikkauksen ja kotimaisen jalkapallon pitkä yhteinen historia saa jatkoa ja syventyy entisestään. Kotimainen jalkapallo on kovassa nosteessa ja näen, että pystymme yhdessä tarjoamaan suomalaisille suuria tunteita ja elämyksiä kuningaslajin parissa, ‘Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski kertoo.

– Yhteistyömme on tärkeässä roolissa mahdollistamassa markkinoiden parhaiden vedonlyöntituotteiden, palveluiden ja sisältöjen rakentamisen Veikkauksen asiakkaille. Lajilla on merkittävä asema ja on hienoa, että sopimukset kattavat näin laajalti suomalaista jalkapalloa, Sarekoski jatkaa.

Uudet yhteistyösopimukset laajentavat entisestään seurojen kanssa tehtävää yhteistyötä, ja mahdollistavat seuroille maksettavien taloudellisten sopimuskorvausten huomattavan kasvattamisen.

– Veikkaus on kotimaisen jalkapallon merkittävä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Koimme yhdessä todella tärkeäksi vahvistaa ja laajentaa yhteistyötä niin, että siitä on entistä vahvempaa taloudellista hyötyä seuroille, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti painottaa.

Etenkin jalkapallon kansallisten pääsarjojen, Veikkausliigan ja Kansallisten Liigan kanssa tehtävä yhteistyö vahvistuu.

– Uusi pitkä sopimus tuo mahdollisuuden kehittää vastuullisuutta ja lisäksi tämä on Veikkausliigan osalta merkittävä ennen kaikkea seuroille, joille kanavoituu tätä kautta lisää suoraa tukea, Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen tähdentää.

– Pitkäjänteisesti solmittu kumppanuus antaa seuroille tärkeän signaalin siitä, että seurojen ammattimaista kasvua halutaan tukea pidemmällä aikavälillä. Samalla sopimus tukee myös Kansallisen Liigan tavoitetta tunnettuuden kasvusta, Kansallisen Liigan puheenjohtaja Mariet Louhento näkee.

Jalkapallon ja futsalin maajoukkueiden kanssa tehtävä yhteistyö on myös osa laajaa sopimuskokonaisuutta. Veikkaus on vahvasti Helmareiden ja Huuhkajien sekä futsalin naisten ja miesten maajoukkueiden tukena matkalla kohti seuraavia arvokisoja. Veikkauksen solmimat naisten ja miesten maajoukkuesopimukset ovat yhdenmukaisia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Maajoukkueet